Στα αποδυτήρια ο Αλαφούζος - Τι είπε στους παίκτες

Ντρεοσί: Κάτι «δείχνουν» οι πρώτες του κινήσεις στο Κορωπί

Ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος παρακολουθήσει το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός από το γήπεδο, πήγε στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος παρακολούθησε από σουίτα το ντέρμπι των αιωνίων και μετά το ματς, κατέβηκε στα αποδυτήρια για να δώσει τα συγχαρητήρια του στους παίκτες, σύμφωνα με το Open.

Ικανοποιημένος με το 2-1 κόντρα στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ, ο οποίος συνεχάρη… σε όλες τις γλώσσες τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τη νέα τους επιτυχία.

Θυμίζουμε πως οι πράσινοι παίρνουν πριμ ανά τρεις σερί νίκες , και στα τελευταία ματς έχουν αυξήσει σημαντικά τις αποδοχές τους με το 10/13.

Την επόμενη αγωνιστική, αγωνίζονται απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για να πετύχουν το μίνι 3×3 (μεσολάβησε το Χ με την Λαμία).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News