Σπύρος Μπιμπίλας για Σάσα Σταμάτη: «Δεν θα μας φιμώσει κανείς, θα αντισταθούμε!»

Σπύρος Μπιμπίλας για Σάσα Σταμάτη: «Δεν θα μας φιμώσει κανείς, θα αντισταθούμε!»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας “κατακεραύνωσε” την Σάσα Σταμάτη – «Την ελεύθερη έκφραση δεν θα την φιμώσει κανείς».

Ο “κακός” χαμός έχει δημιουργηθεί με αφορμή την επίθεση που έκανε η Σάσα Σταμάτη προς τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, κατά τη διάρκεια της stand up παράστασής του στο θέατρο «Τζένη Καρέζη». Μάλιστα, ο ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να τοποθετηθεί για ό,τι συνέβη.

Ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς ως πρόεδρος του ΣΕΗ, έχει τοποθετηθεί πολλές φορές για όσα συμβαίνουν στον χώρο του δικού του επαγγέλματος.

«Τα φαινόμενα τραμπουκισμού σε θέατρο πλήττουν συνολικά την δημοκρατία.. Την ελεύθερη έκφραση δεν θα την φιμώσει κανείς.. Θα αντισταθούμε όσο μπορούμε σε τέτοιες νοσηρές καταστάσεις μέχρι όλοι να καταλάβουν ότι το πνεύμα δεν μπορούν να το χειραγωγήσουν».

fouska.eu

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News