Σπυρόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι 9 πόντους χειρότερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό»

Σπυρόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι 9 πόντους χειρότερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό»

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος μίλησε με τον Γιαννίκο Δούσκα για τους τρεις αγώνες μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ μέσα σε 7 μέρες.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είπε πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι 9 πόντους χειρότερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό και ότι όλα τα ματς θα είναι 50-50.

Όσον αφορά τον αγώνα στα Γιάννενα, ο δημοσιογράφος τόνισε ότι οι Πράσινοι έκαναν μία καλή εμφάνιση ενώ είχαν αρκετή πίεση.

Δείτε παρακάτω:

 

Πανικός! Πιθανή υποδοχή στον Σισέ στο αεροδρόμιο

Ο Τζιμπρίλ Σισέ επιστρέφει στην Ελλάδα για να βραβευτεί από τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Ο Γάλλος φορ αγάπησε και αγαπήθηκε σε τεράστιο βαθμό από όλο τον οργανισμό της ομάδας και κυρίως από τον κόσμο.

Οι φίλοι του Τριφυλλιού είδαν στα μάτια του ένα ήρωα ενώ ο ίδιος λάτρεψε τον Σύλλογο σε τέτοιο σημείο ώστε να κάνει ακόμα και τατουάζ πάνω του το νταμπλ που κατέκτησε με τους Πράσινους.

Έτσι ο παικταράς επιστρέφει στην Ελλάδα και πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει υποδοχή ανάλογη του καλοκαιριού του 2009 όπου πάνω από 20.000 Παναθηναϊκοί έκαναν το αεροδρόμιο Λεωφόρο.

Από την πλευρά του ο Σισέ δεν μπορεί να περιμένει ώστε να ξαναζήσει μεγάλες στιγμές με το κόσμο όπως έκανε γνωστό και στα social media σήμερα.

Βόμβα από την ΠΑΕ: Επιστρέφει την Κυριακή στη Λεωφόρο ο Μπεργκ!

Μια ονειρική στιγμή θα ζήσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, καθώς θα δουν μαζί τους Τζιμπρίλ Σισέ και Μάρκους Μπεργκ στον αγωνιστικό χώρο!

Πρόκειται για τους δύο σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την περασμένη δεκαετία.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δίνει ραντεβού με τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο της Λεωφόρου παρέα με τα «δύο κανόνια» που υπηρέτησαν το σύλλογο.

Οι Τζιμπρίλ Σισέ και Μάρκους Μπεργκ θα ξεσηκώσουν τους οπαδούς στη Λεωφόρο σε μια τεράστια στιγμή για εκείνους, σχετικά με όσα προσέφεραν στο Τριφύλλι και φυσικά, θα παραλάβουν το βραβείο τους.

Το… εκπληκτικό είναι πως ο Σουηδός θα βραβευτεί στο πλαίσιο της διεξαγωγής του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την αγαπημένη του ομάδα κόντρα στην οποία σκόραρε χατ τρικ σε τελικό Κυπέλλου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News