Σπυρόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός επιλέγει την ασφαλέστερη οδό για τον ευρωπαϊκό στόχο του!»

Σπυρόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός επιλέγει την ασφαλέστερη οδό για τον ευρωπαϊκό στόχο του!»

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος έγραψε για τη στρατηγική του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τόνισε πως με 1-2 εξτρά νέους ποδοσφαιριστές δεν θα γίνει καμία διαφορά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ιουλίου για το UEFA Europa Conference League.

Αναλυτικά όσα αναφέρει για τον Παναθηναϊκό στο SDNA:

«Προ ημερών, τελείωσε η υπόθεση Ούφε Μπεκ. Ο Δανός ήταν στον Παναθηναϊκό, και αμειβόταν γι’ αυτό, επί τρία χρόνια. Προ ημερών επίσης, τελείωσε η υπόθεση Γιασίν Αγιούμπ. Ο Μαροκινός ήταν στον Παναθηναϊκό, και αμειβόταν γι’ αυτό, επί δυόμισι χρόνια. Εάν δεν απατώμαι, μοναδικός ανενεργός ποδοσφαιριστής που έχει απομείνει στον Παναθηναϊκό, και αμείβεται γι’ αυτό, πλέον είναι ο Πορτογάλος Σαβιέρ.




Κατεβαίνοντας τη λίστα προς τα πίσω στον χρόνο, από Ζοάο Νούνες και Αντονίτο ως Νάγκι και Αλτμαν, βάζει κανείς τα κλάματα. Τα διαφεύγοντα χρήματα, είναι τρελά. Με τις μεταγραφές, πάει όπως με τα κότερα. Η ωραιότερη στιγμή, έχω ακούσει, είναι όταν το αποκτάς. Πάνω στον ενθουσιασμό. Η δεύτερη ωραιότερη στιγμή, είναι όταν το ξεφορτώνεσαι.

Εναντίον της Σλάβια, κατά πάσα πιθανότητα ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον Μάγκνουσον, τον Τσέριν, συν εννέα που προϋπάρχουν και υποστηρίζουν μία ήδη στέρεη ιδέα ποδοσφαίρου. Δεν ξέρω καμία ασφαλέστερη οδό, διεκδίκησης του άμεσου ευρωπαϊκού στόχου. Την ίδια οδό άλλωστε, μέσες-άκρες θα ακολουθήσει και η Σλάβια στην οποία επίσης προϋπάρχει μία σταθερή ιδέα. Ετσι γίνεται στο “εντός πραγματικότητος” ποδόσφαιρο.

Κάποιος θα προκριθεί εν τέλει, κάποιος θα αποκλειστεί. Ο αποκλεισμένος, δεν θα έχει αποκλειστεί επειδή δεν τρελάθηκε να ψωνίζει.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News