Σπυρόπουλος: «Εκείνος που πραγματικά έπαιξε μπάλα ήταν ο ΠΑΟΚ»

Σπυρόπουλος: «Εκείνος που πραγματικά έπαιξε μπάλα ήταν ο ΠΑΟΚ»

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος έγραψε στο SDNA για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και έκανε τη… σούμα μετά την κατάκτηση τίτλου του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

«Εκείνος που πραγματικά έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο, “έπαιξε κι έχασε” που λένε, ήταν ο ΠΑΟΚ, αλλά το φινάλε της σεζόν επιβράβευσε το εργατικό “ήθος μυρμηγκιού” του χρυσοχέρη Γιοβάνοβιτς.

Στο ματς που κανονικά έπρεπε να ξεκινήσει στις 20:00 αλλά ξεκίνησε στις 20:32, το πρώτο ημίχρονο έληξε στις 22:01, δηλαδή την (προβλεπόμενη) ώρα…της απονομής του τροπαίου. Οι παίκτες έκαναν προθέρμανση, τρεις φορές.




Μία κοτρώνα που πέτυχε χέρι ποδοσφαιριστή, ήταν σκέτη τύχη ότι δεν βρήκε το κρανίο ή το μάτι του ποδοσφαιριστή. Δεν βγαίνει νόημα, σε τέτοιες συνθήκες να προσμένουμε ή να απαιτούμε υψηλή αγωνιστική επίδοση. Από κανένα, του διαιτητή συμπεριλαμβανομένου. Διότι, ως γνωστόν, στον αγωνιστικό χώρο παίζουν τρεις ομάδες.

Οι δύο, και η ομάδα διαιτησίας. Η ήττα υπήρξε ολιστική. Μια βαριά ήττα, όλων. Στην κορύφωση του σουρεαλισμού, το αριστείο του MVP της βραδιάς κατέληξε στα ίδια χέρια που κατά τις 21:05 είχαν χουφτώσει, μπροστά σε εχθρική κερκίδα, γεννητικά όργανα.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News