Ουίλμπεκιν: «Σπουδαίος σκόρερ ο Φριντέτ, ανυπομονώ να τον δω στην Ευρωλίγκα»

Φριντέτ κατά την άφιξή του: «Με ήθελε χρόνια ο Παναθηναϊκός - Γι' αυτό αποφάσισα να έρθω τώρα»

Σίγουρος πως ο Τζίμερ Φριντέτ θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Σκότι Ουίλμπεκιν.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη»:

Για την μεταγραφή του πρώην συμπαίκτη του, Τζίμερ Φριντέτ, στον Παναθηναϊκό: «Ανυπομονώ να τον δω στην Ευρωλίγκα. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να τον δούμε να αγωνίζεται στην Ευρώπη, γιατί δεν έχει παίξει ξανά στο παρελθόν. Είναι ένας σπουδαίος σκόρερ και θα είναι πολύ ωραίο να τον βλέπεις να παίζει στην Ευρωλίγκα».

Για το σύνολο του Παναθηναϊκού: «Έκανε πολύ καλές κινήσεις με την απόκτηση του Φριντέτ και του Τζόνσον και δημιούργησε μια πολύ καλή ομάδα, που μπορεί να φτάσει μακριά τη νέα σεζόν. Θα έχουν ενδιαφέρον οι αναμετρήσεις μαζί του. Ελπίζω να πάμε και οι δύο καλά και να τα πούμε και στο Final Four».

Για την παρουσία της Ελλάδας στο Παγκόσμιο της Κίνας: «Νομίζω ότι η Ελλάδα έχει την καλύτερη δυνατή ομάδα. Δεν είναι μόνο η παρουσία του Γιάννη, καθώς διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και από την Ευρωλίγκα. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά να σου πω την αλήθεια αυτό που με απασχολεί είναι η εθνική Τουρκίας, όχι η Ελλάδα ή οι άλλες ομάδες».

Για την εθνική Τουρκίας: «Τα φιλικά που δώσαμε στην Αθήνα ήταν δυνατά τεστ για εμάς. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να δέσουμε ακόμα περισσότερο ως ομάδα. Σίγουρα πάντως δείχνουμε ότι κάνουμε βήματα μπροστά και πιστεύω ότι θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν πάμε στην Κίνα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News