Σπουδαία κίνηση από την Καρδίτσα στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Μπουρούσης

Η ΚΑΕ Καρδίτσα ανακοίνωσε πως το κλειστό γυμναστήριο της πόλης θα ονομαστεί «Γιάννης Μπουρούσης» κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό το Σάββατο (17/9).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το μεγάλο φιλικό με τον Παναθηναϊκό, εκτός από το τεράστιο όνομα του αντιπάλου και το αγωνιστικό ενδιαφέρον, έχει ξεχωριστή σημασία για έναν ακόμη πολύ ιδιαίτερο λόγο. Στο ημίχρονο του αγώνα, θα γίνει και επίσημα, η ονοματοδοσία του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου σε Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας, σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του πρώην αρχηγού της Εθνικής μας Ομάδας και θρύλου των ευρωπαϊκών γηπέδων, θα υλοποιηθεί με πανηγυρικό τρόπο, μπροστά στο φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας, που θα έχει την ευκαιρία να τιμήσει μια πολύ μεγάλη αθλητική προσωπικότητα της περιοχής μας.

Πέρα από την τεράστια αθλητική του καριέρα, ο Καρδιτσιώτης Γιάννης Μπουρούσης, πρόσφερε τα μέγιστα ως αθλητής στην περυσινή χρονιά και συνεχίζει να προσφέρει, αυτή τη φορά ως διοικητικός ηγέτης του Α.Σ.Καρδίτσας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News