Σποράρ: «Θα είμαι για πάντα λιοντάρι κι ας αγωνίζομαι αλλού» (vid)

Σποράρ: «Θα είμαι για πάντα λιοντάρι κι ας αγωνίζομαι αλλού» (vid)

Ο Αντράζ Σποράρ αποχαιρέτησε με ένα βίντεο και ένα μακροσκελές κείμενο την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και είναι έτοιμος να ανοίξει το κεφάλαιο «Παναθηναϊκός» από την Παρασκευή, όταν και θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα.

Ο Σλοβένος φορ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήρθε η ώρα να ευχαριστήσω την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Σας ευχαριστώ για τον τρόπο που με καλωσορίσατε, που με κάνατε να νιώσω σαν στο σπίτι μου, για όλους τους υπέροχους φίλους που έκανα.




Μοιραστήκαμε ξεχωριστές στιγμές που θα έχω πάντα στην καρδιά μου. Όταν έφθασα στην Πορτογαλία δεν μπόρεσα να φανταστώ πόσο ξεχωριστό θα είναι να φορέσεις τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ήταν τιμή και περηφάνεια να παίξω με αυτή τη φανέλα στο Χοσέ Αλβαλάδε.»

Και συνέχισε: «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας φίλοι της Σπόρτινγκ, δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Θα συνεχίσω να μάχομαι σαν λιοντάρι για πάντα, κι ας είμαι σε άλλη ομάδα.».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andraž Šporar (@andraz.sporar)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News