Σποράρ: Τα δεδομένα για το ματς στην Πράγα

Σποράρ: Τα δεδομένα για το ματς στην Πράγα

Ο Αντράζ Σποράρ θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην Σλάβια Πράγας, ωστόσο, δύσκολα θα κάνει το ντεμπούτο του με τα πράσινα.

Ο Άντραζ Σπόραρ ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον άφησε εκτός “Γ. Καλαφάτης” το Σάββατο (30/7) και την Κυριακή βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο, γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες, είχε ένα τετ α τετ με τον Γιοβάνοβιτς και έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Ο Σλοβένος γυμνάστηκε μόνο τους και από Δευτέρα (1/8) αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς εκγύμνασης, να μπει στην προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού και να ανεβάσει ρυθμούς ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (4/8) με τη Σλάβια Πράγας.

Όπως υπογράμμισε ο Τάσος Νικολογιάννης, ο ποδοσφαιριστής θα είναι στην αποστολή, αλλά είναι ανοικτό, αν θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας για το «ματς της χρονιάς» στην Eden Arena.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News