Σποράρ: «Όταν άκουσα για τον Παναθηναϊκό, σκέφτηκα το γήπεδο να πάλλεται!» (vid)

Σποράρ: «Όταν άκουσα για τον Παναθηναϊκό, σκέφτηκα το γήπεδο να πάλλεται!» (vid)

Ο Αντράζ Σποράρ μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεταγραφή του στο Τριφύλλι.

Αναλυτικά:

Για το πράσινο χρώμα: «Στον κόσμο του ποδοσφαίρου είναι ξεκάθαρα το αγαπημένο μου χρώμα, γιατί αγωνίστηκα πρώτα στην Ολίμπια Λιουμπλιάνα. Είναι κάτι ξεχωριστό για μένα.»




Για τον Παναθηναϊκό και το κίνητρό του: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα για να είμαι ειλικρινής. Στη Σλοβενία όλοι γνωρίζουν τον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζεται να μιλήσω για τους φιλάθλους. Ξέρω πως ο σύλλογος αντιμετώπιζε μεγάλα προβλήματα στο παρελθόν, όμως, τώρα, ετοιμάζει ένα πολύ μεγάλο πρότζεκτ και σταθερότητα στο σύλλογο. Θέλω να κερδίσω παιχνίδια με την ομάδα και να ευχαριστηθώ τον χρόνο μου εδώ.»

Για το ενδιαφέρον του συλλόγου: «Σκέφτηκα αμέσως, όταν άκουσα για τον Παναθηναϊκό, το γήπεδο να πάλλεται και να είναι πάντοτε γεμάτο με οπαδούς. Όσες φορές αντιμετώπισα ελληνική ομάδα, η ατμόσφαιρα ήταν τρελή. Ο Παναθηναϊκός έχει τους καλύτερους οπαδούς και ανυπομονώ για αυτό.»




Για την προσαρμογή του: «Γνωρίζω καλά τον Άνταμ (σ.σ Τσέριν). Επίσης, έρχεται ο πολύ καλός μου φίλος ο Βέρμπιτς. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι για μεγάλο διάστημα. Επίσης, ο κόουτς είναι ο Σέρβος, οπότε, θα μιλάμε την ίδια γλώσσα και δεν θα δυσκολευτώ να προσαρμοστώ καθόλου.»

Για την αποστολή του στο σκοράρισμα: «Είναι το πιο δύσκολο, γιατί παίζεις έναντι 11 αντιπάλων. Όμως, το συναίσθημα να σκοράρεις είναι μοναδικό. Ο στράικερ κρίνεται για τα γκολ και εδώ είμαι για αυτό. Όπως για την απόδοση και τις ασίστ. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό. Υπέγραψα για 4 χρόνια και είμαι σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα θα βρεθώ σε πολύ καλή κατάσταση.»



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News