«Σπόντα» Βόβορα για τη διαιτησία - Τι δήλωσε μετά το ματς

«Σπόντα» Βόβορα για τη διαιτησία - Τι δήλωσε μετά το ματς

Στο ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να κρατήσει την νοοτροπία και την μαχητικότητα από το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε ο Γιώργος Βόβορας…

Ο τεχνικός των πρασίνων έριξε σπόντα και για τη διαιτησία του αγώνα υποστηρίζοντας ότι «κάποιες λεπτομέρειες στο τέλος του αγώνα δεν ήταν υπέρ μας»

Αναλυτικά όσα είπε

Για την ήττα της ομάδας του είπε: «Παίχτηκε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη ένταση και χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. Είχαμε πει από πριν ότι πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, γιατί αν η Ρεάλ πιάσει ρυθμό είναι πολύ δύσκολο να την ακολουθήσεις. Δεν θα έπρεπε να φτάσει τους 80 πόντους. Θεωρώ ότι σε αυτό το σημείο πήραμε πάρα πολύ καλό βαθμό. Κρατήσαμε τον ρυθμό σε όλο τον αγώνα σχεδόν αλλά στο τέλος κάποιες λεπτομέρειες δεν ήταν υπέρ μας για να πάρουμε την νίκη».

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων τους: «Αυτό είπα και στους παίκτες. Έτσι είναι η Euroleague. Πρέπει να σκεφτούμε την Άλμπα από αύριο το πρωί. Αυτό που κρατάμε είναι η νοοτροπία μας. Η διάθεση η ενέργεια. Αυτό πρέπει να κάνουμε πάντα. Πολλές φορές το “θέλω” σε οδηγεί να έχεις άλλα στο μυαλό σου, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε μόνο με αυτή τη νοοτροπία.

Για το έξτρα κίνητρο που είχε ο Παναθηναϊκός στα μεγάλα ματς: «Θεωρώ ότι είμαστε μια νέα ομάδα με αρκετούς παίκτες που πρωτοεμφανίζονται. Κίνητρο υπάρχει πάντα. Το “πρέπει” είναι διαφορετικό ανάλογα τις συνθήκες. Για να μπορέσεις να παίζεις σε όλα με τον ίδιο χαρακτήρα χρειάζεται χρόνος και χιλιόμετρα. Να έχει χτιστεί ένα υγιές σύνολο. Βαδίζουμε στο σωστό μονοπάτι, αλλά χάνουμε ευκαιρίες και αδικούμε τον εαυτό μας όταν διαχειριζόμαστε το θέλω και το πρέπει μα λάθος τρόπο».

Για τον τρόπο που ήρθε η ήττα: «Για να είμαι ελικρινής όταν τελείωσε το ματς σκέφτηκε το τρίποντο του Ρούντι πριν από δύο χρόνια. Με τον κόσμο μέσα θα ήταν άλλο. Σε 48 ώρες θα είμαστε εδώ για να μιλάμε για ένα άλλο ματς. Εγώ κρατάω την διάθεση που δείξαμε και την πίστη στο πλάνο μας. Αυτό πρέπει να δείχνουμε σε κάθε ματς. Όχι τις διακυμάνσεις που παρουσιάζουμε. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά για να χτίσουμε κάτι σοβαρό και πρέπει να το βγάλουμε στο παρκέ».

Για τον Μακ: «Ένα διάστρεμμα είναι θα το δούμε αύριο».

Δείτε παρακάτω πως το ματς οδηγήθηκε στην δεύτερη παράταση

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News