Σπάθας: «Λάθος κόκκινη υπέρ του Παναθηναϊκού - Δεν δόθηκε πέναλτι για τον Ολυμπιακό»

Σπάθας: «Λάθος κόκκινη υπέρ του Παναθηναϊκού - Δεν δόθηκε πέναλτι για τον Ολυμπιακό»

Ο Ηλίας Σπάθας, στη «Super Μπάλα Live» στο MEGA, «είδε» λάθος κόκκινη υπέρ του Παναθηναϊκού και πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού!.

Ειδικότερα:

Για το παιχνίδι της Τούμπας, ο Σπάθας θεώρησε πως δεν δόθηκε σωστά πέναλτι σε Περέα και Τέιλορ. Για τη φάση που οι γηπεδούχοι «φώναξαν» για πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου στο πρώτο ημίχρονο, τόνισε πως εφόσον ελέγχθηκε από το var, είναι σωστή η απόφαση για να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Βαλμπουενά στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε την παράβαση. Ο αμυντικός του Ατρόμητου ανέτρεψε με το χέρι τον Γάλλο μέσο του Ολυμπιακού, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε την άσπρη βούλα. Ο πρώην διεθνής διαιτητής, Ηλίας Σπάθας σχολίασε την συγκεκριμένη φάση, αναφέροντας πως υπάρχει ανατροπή του Βαλμπουενά και έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.

Αναφορικά με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ο Ηλίας Σπάθας έκρινε λανθασμένη την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Φατιόν. «Δεν υπάρχει υποσχόμενη επίθεση», είπε σχετικά. Μάλιστα, τόνισε πως σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Βιτάλ, ως οφσάιντ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News