Σπανούλης για ΝΒΑ: "Δεν μου άρεσε η κοροϊδία... "

Σπανούλης: «Πέρασα από ΠΑΟ και άλλες ομάδες... - Ο Ολυμπιακός ταίριαζε στην ιδιοσυγκρασία μου»

Σε ντοκιμαντέρ της NOVA για τη ζωή και την καριέρα του, ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε εκτενώς στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ήταν ένα παιδικό όνειρο το ΝΒΑ. Μεγάλωσα με τον Μάικλ Τζόρνταν. Δεν το σκέφτηκα πολύ, αφού είχα την ευκαιρία αποφάσισα να το κάνω. Δεν μου άρεσε που με κορόιδεψαν, γιατί άλλα μου είχαν πει κι άλλα έγιναν. Υπήρχε μεγάλη διαφωνία ανάμεσα στον προπονητή και τον General Manager.

Όλη αυτή η κοροϊδία δεν μου άρεσε γιατί δεν μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω. Όλο αυτό με χάλασε κάπως μέσα μου, γιατί δεν μου δόθηκε καμιά ευκαιρία να δείξω ποιος θα είμαι. Αυτό που μου είπαν είναι ότι δεν θα παίξω την πρώτη χρονιά, κατευθείαν. Αυτό δεν μου άρεσε, δεν ήταν στον χαρακτήρα μου.

Προτιμούσα να μου το είχαν πει και να με έχουν προετοιμάσει γι αυτό, γιατί ήμουν σε μια ηλικία. Δεν ήμουν 19 ή 20 χρονών, ήθελα να παίζω, αυτό ήθελα να κάνω. Όλο αυτό λοιπόν με χάλασε και το απομυθοποίησα. Συν ότι ήταν ένας τρόπος ζωής πολύ”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News