Με βασικό Μακέντα - Η πιθανή ενδεκάδα με Ξάνθη

Με βασικό Μακέντα - Η πιθανή ενδεκάδα με Ξάνθη

Ο Φεντερίκο Μακέντα διέψευσε κάθε προγνωστικό και… δήλωσε παρών για το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Αν και οι προβλέψεις μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έλεγαν ότι θα χρειαστεί περίπου 20 μέρες για να επανέλθει, εκείνος το πάλεψε και πλέον είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Μάλιστα, ο Γιώργος Δώνης ενδέχεται να μην αρκεστεί στην παρουσία του Ιταλού στον πάγκο, αφού τον δοκίμασε με τους βασικούς.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Δώνης δοκίμασε το 4-2-3-1,βάζοντας τον Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης, αντί του Χουάν Περέα. Ως επιτελικός χαφ πίσω από τον Ιταλό αγωνίστηκε ο Γκίας Ζαχίντ.

Ο Διούδης δεν αλλάζει στην εστία, ενώ στην τετράδα της άμυνας οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας θα παίξουν στο κέντρο, ο Γιόχανσον στο δεξιό άκρο και ο Ινσούα στο αριστερό. Επίσης, δεν προβλέπονται μεταβολές στο δίδυμο των αμυντικών χαφ με τους Κουρμπέλη και Χρήστο Δώνη, ενώ ο Μπουζούκης θα έχει το ρόλο του δεξιού χαφ.

Από την άλλη για το αριστερό άκρο θέση διεκδικούν οι Μολό και Χατζηγιοβάνης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News