Το deal των 2 δισ. δολαρίων - Επηρεάζεται ο Παναθηναϊκός;

Από τα πολλά περίεργα στην εποχή Αλαφούζου!

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος είναι ο μοναδικός επιφανής φίλος του Παναθηναϊκού που από το 2012 και μετά όταν δηλαδή ανέλαβε τα ηνία της πράσινης ΠΑΕ ο Γιάννης Αλαφούζος συνεισφέρει σταθερά κάθε χρόνο σημαντικά ποσά στο τριφύλλι δίχως να έχει άμεση εμπλοκή με τα κοινά της.

<Ο κ. Θεοδωρόπουλος προχώρησε σε ένα super deal καθώς πούλησε την εταιρεία του Chipita στον αμερικανικό κολοσσό Μοndelez International αντί 2 δισ δολαρίων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, θα ήταν ευχής έργον για τον Παναθηναϊκό η πολύ πιο ενεργή συμμετοχή και παρουσία του Θεοδωρόπουλου στα κοινά της πράσινης ΠΑΕ.

Ωστόσο, όπως επισημαίνεται, κάτι τέτοιο προσώρας δεν προβλέπεται, ειδικά από τη στιγμή που το εγχείρημά του τον Δεκέμβριο του 2017 να οργανώσει κίνηση σωτηρίας όλων των παναθηναϊκών δυνάμεων όταν ο Αλαφούζος είχε θέσει εαυτόν εκτός χρηματοδότησης της ΠΑΕ δεν στέφθηκε από επιτυχία ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να εμπλακεί ξανά με τα της ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News