Σουτέρ έκπληξη θέλει ο Εξάστερος

Σουτέρ έκπληξη θέλει ο Εξάστερος

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει έναν κοινοτικό σουτέρ και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 30χρονος Γεωργιανός Μανουσάρ Μαρκοϊσβίλι είναι η βασική του επιλογή.

Μετά τις προσθήκες των Σίγκλετον, Τζέιμς και Μπουρούση, οι «πράσινοι» έχουν βάλει στο μάτι τον Γεωργιανό φόργουορντ Μανουσάρ Μαρκοϊσβίλι, ο οποίος αγωνίστηκε στην Νταρουσάφακα την περυσινή σεζόν, έχοντας μέσο όρο 6.2 πόντους στην Ευρωλίγκα και 7 πόντους στο τουρκικό πρωτάθλημα με 47% στο τρίποντο.

[ads2]

Ο 30χρονος παίκτης αποτελεί τον πρώτο στόχο για τη θέση «3», καθώς ο Αργύρης Πεδουλάκης τον θεωρεί ιδανικό για τη θέση του Βλαδίμιρου Γιάνκοβιτς ο οποίος αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν.

Ο Μαρκοϊσβίλι, έχει θητεία και σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γαλατάσαραϊ, Καντού, Κίεβ και Ολύμπια Λιουμπλιάνας, ενώ έχει περάσει και από Μιτελντόιτσερ και Μπενετόν Τρεβίζο. Οι «πράσινοι» έχουν αυτή τη στιγμή τέσσερις ξένους στο ρόστερ και έτσι κινούνται για την κάλυψη δύο θέσεων σε γκαρντ και φόργουορντ με ισάριθμους κοινοτικούς παίκτες.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News