Σούπερ νέα για Ζέκα!

Σούπερ νέα για Ζέκα!

Στην Αθήνα θα βρίσκεται αύριο ο μάνατζερ του Κάρλος Ζέκα, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τον Παναθηναϊκό για να ανανεώσει το συμβόλαιό του ο αρχηγός των «πράσινων».

Ο μάνατζερ του Κάρλος Ζέκα θα βρίσκεται την Παρασκευή στην Αθήνα προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα για την ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού των πράσινων.

[ads2]

Οι συζητήσεις των δυο πλευρών έχουν αρχίσει από την περασμένη σεζόν. Ο αρχηγός της ομάδας θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2019, επεκτείνοντας το ήδη υπάρχον, που λήγει το 2017. Ετσι, ο Ζέκα θα συνεχίσει στο “τριφύλλι” για μια 8ετία, καθώς μετακόμισε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό το 2011. Επί της ουσίας, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα, η οποία θα επικυρωθεί αύριο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News