Σούντγκρεν: «Εδώ χάνουν Μπάρτσα και Ρεάλ, γιατί όχι ο Παναθηναϊκός;»

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε για τη ρεβάνς της ΑΪΚ Στοκχόλμης με τον Παναθηναϊκό, υποστηρίζοντας πως η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα και να προκριθεί.

Ο 25χρονος Σουηδός αμυντικός μίλησε στο SDNA λίγες μέρες πριν τον επαναληπτικό του «τριφυλλιού» με την σκανδιναβική ομάδα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

[ads2]

Ο Σούντγκρεν αναφέρθηκε στα στοιχεία που κατά την γνώμη του θα κρίνουν την αναμέτρηση, ενώ παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και συνεπώς η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει.

Επιπλέον, ο άσος της σουηδικής ομάδας ξεχώρισε τον Κριστιάν Λεντέσμα αλλά και τον Μάρκους Μπεργκ από το ρόστερ του «τριφυλλιού», υποστηρίζοντας πως είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά στην ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Πέμπτης και στις ιδιαιτερότητές του λέγοντας ότι «Θα είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός θα έχει την κατοχή της μπάλας, όμως πιστεύω πως ο τεχνητός χλοοτάπητας θα τους δημιουργήσει προβλήματα γιατί δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν σε αντίστοιχο γήπεδο».

Ενώ προσέθεσε ότι «Εμείς θα έχουμε τους οπαδούς μας που για μας είναι το σημαντικότερο στοιχείο, είναι τα πάντα. Θα πρέπει σίγουρα να είμαστε πολύ αποτελεσματικοί και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν».

Η ΑΪΚ την Κυριακή πέτυχε μία εύκολη νίκη επί της Φάλκενμπεργκ με 2-0 για το πρωτάθλημα και ο Σουηδός αμυντικός τόνισε ότι «Σίγουρα μας βοηθάει πολύ που κερδίσαμε άνετα χθες την Φάλκνεμπεργκ γιατί η νίκη αυτή μας δίνει ψυχολογική ώθηση και μας κάνει να έχουμε αυτοπεποίθηση, όμως ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την Φάλκενμπεργκ και το παιχνίδι της Πέμπτης θα έχει πολύ περισσότερες δυσκολίες».

Για τις πιθανότητες που έχει η ομάδα του να προκριθεί στην επόμενη φάση των προκριματικών υποστήριξε ότι «Θα είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και σίγουρα είναι καλό για τον Παναθηναϊκό που έχει την νίκη με 1-0 από το πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα, ωστόσο το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και όλα κρίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εδώ χάνουν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, γιατί όχι ο Παναθηναϊκός;»

Για να συνεχίσει λέγοντας ότι «Έχουμε πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και πιστεύω πως και με την βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να προκριθούμε. Το σίγουρο είναι ότι όλοι μας θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να τα καταφέρουμε».

Τέλος, αναφέρθηκε και στους παίκτες των «πρασίνων» που ξεχωρίζει δηλώνοντας ότι «Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες. Ξεχωρίζω τον Λεντέσμα που έχει κάνει πολύ μεγάλη καριέρα και είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης, το «μυαλό» της ομάδας. Επίσης, ξέρουμε και τον Μπεργκ που είναι Σουηδός και για τον αντίπαλό μας είναι πολύ σημαντικός γιατί σκοράρει συχνά. Σίγουρα, πάντως έχουν πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά».

πηγή: sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News