«Σωστά συμμάχησαν Γιαννακόπουλος - Αγγελόπουλοι, δεν έρχεται ο Ομπράντοβιτς!»

«Σωστά συμμάχησαν Γιαννακόπουλος - Αγγελόπουλοι, δεν έρχεται ο Ομπράντοβιτς!»

Ο άλλοτε συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη, Κώστας Μπογατσιώτης έκανε λόγο για σωστή συμμαχία Γιαννακόπουλου – Αγγελόπουλων, ενώ πήρε θέση στα σενάρια που θέλουν τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε όσα δήλωσε στο sportdog.gr:

“Τα έξοδα είναι τεράστια για τις ομάδες και δεν έχουν τις απολαβές που πρέπει οι ομάδες. Το 1997 που πήραμε το ευρωπαϊκό με τον Ολυμπιακό, πήραμε 250.000 δραχμές ως πριμ από την Ευρωλίγκα! Κάπου εντάξει, πρέπει να μπορέσουν να έχουν απολαβές οι ομάδες. Την καλή εποχή, όταν υπήρχαν φίλαθλοι, εισπράξεις ήταν 6-7 εκατ., άρα μέχρι τα 20 εκατ.ευρώ που έβαζαν η διαφορά έβγαινε από το παντελόνι”, ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog.gr ο Κ. Μπογατσιώτης.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συμμάχησαν για το κοινό τους συμφέρον.

“Σωστά συμμάχησαν Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλος, και η αλήθεια είναι το ξεκίνησε ο Γιαννακόπουλος, εκείνος ήταν που φώναζε και είχε δίκιο. Κάπου πρέπει να βοηθήσουμε τις ομάδες. Γιατί οι δικές μας δεν έχουν μαύρα λεφτά όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες. Εκεί είναι ανεξέλεγκτα τα πράγματα. Εδώ υπάρχει νόμος και Εφορία, που είναι πολύ αυστηρή σε σχέση με άλλα κράτη”.

“Δε νομίζω να έρθει ο Ομπράντοβιτς, είναι προπονητής που παίζει με μεγάλα μπάτζετ, όπου πήγε πήρε ονόματα. Και ο Γιαννακόπουλος και οι Αγγελόπουλοι έχουν βάλει τεράστια ποσά. Για αυτό βρήκαν κοινή λύση στην Ευρωλίγκα. Και για τον Πρίφτη έχει γραφτεί, αλλά γιατί να έρθει εδώ; Για να τον διώξουν νύχτα;”.

Πιστεύετε ότι θα πρέπει να συνεχίσει ο Κάτας;

“Εγώ είμαι με τον Βόβορα, όταν επιλέγεις έναν προπονητή και του δίνεις την ομάδα, στήριξέ τον. Δεν είναι καλό να τον διώχνεις τόσο γρήγορα, αυτό το έχουμε πει από την εποχή του Πεδουλάκη, που πήρε τίτλους και έφυγε νύχτα. Ο Παύλος 13 χρόνια κράτησε τον Ομπράντοβιτς. Πρέπει να τον βοηθήσεις ως διοίκηση τον προπονητή”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News