Σωματική και πνευματική φρεσκάδα

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 68-74: Highlights - Video

Λαύριο και Προμηθέας (που είναι από τις καλύτερες ομάδες της φετινής Basket League) διαλύθηκαν σε ρυθμούς ρελαντί από τον Παναθηναϊκό που δεν έχει Μπρέι και Νέντοβιτς, χρησιμοποιεί 15λεπτα τον Μάριο Χεζόνια κι ο προπονητής του προσπαθεί να κάνει διαχείριση, κρατώντας φρέσκους τους παίκτες του ενόψει της τελικής ευθείας.

Αυτός είναι ο λόγος που εσχάτως βλέπουμε περισσότερο Κασελάκη, Βουγιούκα και Δίπλαρο.

Το τριφύλλι δεν έχει δουλέψει πολύ στη λεπτομέρεια με τον Οντέτ Κάτας (πότε να προλάβει δίνοντας αγώνα ανά διήμερο), αλλά το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι χαμηλό για να προβληματίσει τους πρωταθλητές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δικαιούνται να πάρουν τους προσεχείς αντιπάλους τους αφ’ υψηλού.

Το μοναδικό που οφείλει να κάνει ο κόουτς ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου είναι να διατηρήσει φρέσκια σωματικά και πνευματικά μια ομάδα που έχει ατομική ποιότητα, ίσως όχι επαρκή για την Ευρωλίγκα, αλλά μια χαρά για τα καθ΄ ημάς!

Ακόμα και στο 50% των δυνατοτήτων τους οι πράσινοι μπορούν να αποδώσουν το καλύτερο μπάσκετ στη χώρα.

Ο Κάτας είναι προπονητής με συν και πλην αλλά το σίγουρο είναι ότι έχει ιδέες και δε φοβάται να ρισκάρει.

Μας αρέσει ο τρόπος που αυξομειώνει το μέγεθος στις lineups αν και θα θέλαμε να βλέπουμε περισσότερο χρόνο στο γήπεδο τον Μαντζούκα (πριν τραυματιστεί) και τον Καλαϊτζάκη.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News