Σοκάρει την Ευρώπη ο Χαραλαμπόπουλος!

"Η νίκη μετράει..."

Το παρκέ έχει άμεση σχέση με τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε μικρά παιδιά που ακόμη ωριμάζουν. Που ακόμη διαμορφώνουν τον χαρακτήρα τους.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι το κλασσικότερο παράδειγμα της παραπάνω σχέσης αφού ο 19άχρονος εκτός από τα όργια που κάνει στο παρκέ όταν βρίσκει συνομήλικούς του (και όχι μόνο), διαθέτει και έναν αδαμάντινο χαρακτήρα την πτυχή του οποίου έβγαλε μετά το ματς με τους Κροάτες.

 [ads2]

Η Ελλάδα είχε νικήσει τον αντίπαλό της και απολύτως δικαιολογημένα οι διεθνείς πανηγύριζαν έξαλλα. Όταν ξεκίνησε όμως η διαδικασία της απονομής, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού φανέρωσε μία ακόμη εκπληκτική πτυχή του χαρακτήρα του.

Το gazzetta σας μεταφέρει μία άγνωστη μέχρι τώρα ιστορία…

Όταν ανακοινώθηκε το όνομα του Χαραλαμπόπουλου ως MVP της διοργάνωσης (τονίζουμε πως οι προπονητές ψήφισαν) εκείνος αισθάνθηκε πολύ άσχημα. Χαρακτηριστικά είπε πως, «δεν είναι δυνατόν να έβγαλαν εμένα MVP. Αυτός πρέπει να είναι από την πρώτη ομάδα». Οι ιθύνοντες του τουρνουά του έδωσαν το βραβείο, ωστόσο ο ίδιος αμέσως το μετέφερε στον μάνατζερ της ομάδας, Δημήτρη Καρβέλα λέγοντάς του, «μην το εμφανίσεις πουθενά. Δεν το θέλω. Κάποιος από το Μαυροβούνιο έπρεπε να το πάρει».

Ο 19άχρονος φόργουορντ συμπεριφέρεται πολλές φορές με ωριμότητα 30άχρουν κάτι το οποίο μπορούν να επιβεβαιώσουν αρκετοί και φυσικά αυτό έχει να κάνει και με το οικογενειακό του περιβάλλον. Οι γονείς του τον στηρίζουν χωρίς να έχουν οποιαδήποτε επαφή με προπονητές κλπ. Σιωπηροί τον ενθαρρύνουν από την εξέδρα δίχως να τους ενδιαφέρει τίποτα, πόσω δε μάλλον όταν διάφοροι κακεντρεχείς στην εξέδρα τους ψιθυρίζουν ασχήμιες στα αυτιά τους εν ώρα αγώνα. Αυτοί όχι μόνο δε μπαίνουν σε διαδικασία απάντησης, αλλά αδιαφορούν κλείνοντας τα αυτιά τους.

πηγή: gazzetta.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News