Σοκ στον Παναθηναϊκό - Θέλει να φύγει από την ομάδα ο Βέλεθ!

Βέλεθ: "Παίζω με πόνους"

«Φωτιές» στον Παναθηναϊκό άναψε η πρόταση της Αλ Φατέχ για την αγορά του Φραν Βέλεθ, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή παραδέχτηκε πως ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι του Τριφυλλιού με τον Ισπανό!

To Gazzetta επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Βέλεθ, Άλβαρο Βιθκαϊνό, ο οποίος δήλωσε τα εξής επί του θέματος:




«Ο Φραν πήγε πρόσωπο με πρόσωπο, χαρίζοντας χρήματα από τον μισθό του προκειμένου ο Παναθηναϊκός να κερδίσει χρήματα. Θέλει να γίνει με σωστό τρόπο γιατί στον Παναθηναϊκό ήταν χαρούμενος. Είναι όμως ένα θέμα το οποίο είναι πάνω από αυτό, είναι κάτι που δεν μπορεί να απορρίψει. Λύνει τη ζωή τη δική του και της οικογένειάς του. Το μόνο που θέλει είναι να δουν την κατάστασή του και να καταλάβουν ότι χρειάζεται να πάει στην Αραβία. Από την πρώτη μέρα έχει υπερασπιστεί τα συμφέροντα του συλλόγου κόντρα σε κάθε πρόβλημα, με τραυματισμούς και πόνους για πολλούς μήνες. Αλλά τώρα έφτασε η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι τους».



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News