Σοκ στις καθυστερήσεις και ήττα για τον Παναθηναϊκό (2-1)

«Επέστρεψε» με νίκη ο Παναθηναϊκός, 3-2 τον Ατρόμητο

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού αντιμετώπισαν τον ΠΑΣ Γιάννινα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ19 της Superleague. Οι πράσινοι δέχθηκαν γκολ στο 94′, με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 2-1.

Η ομάδα των Ιωαννίνων μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στην πρώτη φάση του αγώνα σκόραρε. Στο 21ο λεπτό ο Κύρκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ “έγραψε” το 1-0, για την ομάδα του.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την πρωτοβουλία και έβαλε… δύσκολα στο “τριφύλλι”, όπου έφτασε στην ισοφάριση στο 35ο λεπτό με τον Καλοσκάμη. Ο Βολάκης έκανε το παράλληλο γύρισμα και πριν μπλοκάρει ο Βρακάς, ο Καλοσκάμης τσίμπησε τη μπάλα.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μπιλάλ προσπάθησε στο 58ο λεπτό με κεφαλιά να σκοράρει, αλλά ο πορτιέρε του ΠΑΣ μπλόκαρε σταθερά. Η ομάδα της Ηπείρου απείλησε με τον Μαχαίρα στο 62ο λεπτό, αλλά δεν αιφνιδίασε τον αντίπαλο κίπερ, για να έρθει η σειρά του Ντόντη, πέντε λεπτά αργότερα, με κεφαλιά ψαράκι, αλλά η μπάλα κόπηκε στη μικρή περιοχή.

Μάλιστα ο Ρίζος στο 80ο λεπτό πήγε να… γράψει από απευθείας κόρνερ, ωστόσο ο Λίλο με τη βοήθεια του δοκαριού απομάκρυνε. Το τελικό 2-1 σημειώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σκουτέλια, να ολοκληρώνει μια σημαντική νίκη για την ομάδα του.

Συνθέσεις του αγώνα
ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Πήλιος, Ρίζος, Γωγουβίτης, Ντόντης, Μπέλλος, Γερονικολός, Τσίρης, Μίνα, Κύρκος, Ζώνιος

Παναθηναϊκός: Λίλο, Καμαρός, Παυλάκης, Καρνέσης, Προδρομίτης, Λιατίφης, Κρυπαράκος, Κωστόπουλος, Μπιλάλ, Καλοσκάμης, Βολάκης

Πληροφορίες από talentabout.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News