Σοφτ, μπερδεμένοι και χωρίς χημεία...

Ο Μπόλονι δεν είναι… και ο Νοστράδαμος!

Το ποδόσφαιρο που παίζει ο Παναθηναϊκός τον τελευταίο καιρό είναι κακό. Πολύ κακό αν λάβουμε υπόψη μας το ποιόν της ομάδας και το τι έχουμε δει από αυτήν μέσα στο 2021.

Οι πράσινοι δείχνουν ότι έχουν «κλειδώσει» και πολύ φοβόμαστε ότι κανένα group therapy στο Κορωπί δεν πρόκειται να φέρει βελτίωση μιας και το 80% των αθλητών (για τους δικούς του λόγους ο καθένας) αντικρύζει τον προπονητή με μισό μάτι.

Καλοί οι λεονταρισμοί του Γιάννη Αλαφούζου τύπου «στηρίζω τον προπονητή κόντρα σε όλους» αλλά στην Ελλάδα δεν φτουράς αν έχεις απέναντι σου κόσμο, παίκτες και Τύπο!

Το είδαμε επί Αναστασίου, το ξανάδαμε επί Στραματσόνι. Το rotation που επιχείρησε ο κόουτς στα τελευταία παιχνίδια του γύρισε μπούμερανγκ, πολλοί ποδοσφαιριστές δεν έχουν ή δεν μπορούν να βρουν ρυθμό κι η όποια συνοχή υπήρχε από πριν, πήρε περίπατο.

Το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να απασχολήσει τον Ρουμάνο είναι το πως το αμυντικό του «άβατο» μετατράπηκε σε «μπάτε σκύλοι αλέστε».

Να είναι η απουσία του Σένκεφελντ ή το ντεφορμάρισμα του Αλεξανδρόπουλου η αιτία για τα χάλια που αντικρύζουμε; Το τριφύλλι δείχνει να έχει τεράστιο πρόβλημα χημείας (πάνω που έδειχνε να βρίσκει σταθερές) κι αν μέχρι πρότινος έπαιζε υπερβολικά πίσω από τη μπάλα, πλέον εκτός από μπερδεμένοι, οι παίκτες δείχνουν και soft.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News