Sniper Καρλίτος μέσα στη μαυρίλα της πρεμιέρας!

Sniper Καρλίτος μέσα στη μαυρίλα της πρεμιέρας!

Μέσα στη μαυρίλα της πρεμιέρας είδαμε (πάλι) πόσα μπορεί να προσφέρει ο Καρλίτος με το που όλοι στο Κορωπί “λυθούν”.

Αναδύει ποιότητα ο Ισπανός, σίγουρα θα είναι σε θέση να μας κάνει να τον χειροκροτήσουμε θερμά με το που απαλλαγεί από το περίεργο καθήκον να βγαίνει στα πλάγια για να κάνει παιχνίδι.

Το να χρησιμοποιείς τέτοιο sniper στα “φτερά” είναι αχρείαστο ρίσκο όταν για να μπορέσεις να κάνεις απερίσπαστος την δουλειά σου (που λέει ο λόγος δηλάδή, στον Παναθηναϊκό χαλαρότητα δεν υπάρχει) χρειάζεσαι πάση θυσία νίκες στο ξεκίνημα ακόμα κι αν είναι με μισό-μηδέν.

Είναι αλήθεια ότι το ρόστερ θέλει “δουλίτσα” για να έρθει στα…ίσα. Οι περισσότεροι ρεπόρτερ (που έχουν και αμεσότητα γνώσης στο τι συμβαίνει στην προπόνηση) είχαν εκφράσει -καιρό τώρα- την άποψη ότι η ομάδα για να είναι πιο λειτουργική δίπλα στον Ισπανό έπρεπε να βάλει παίκτη που θα δημιουργούσε το καλύτερο δυνατό πλαίσιο για να τον αξιοποιήσεις.

Ο Μακέντα ξέρει μπάλα, αλλά δεν αποτελεί δα και τον ορισμό του κινητικού φορ που θα τον νιώσει για τα καλά ο στόπερ. Στην παρούσα φάση ο ΠΑΟ έχει κι άλλα θέματα που δεν βοηθούν τον Ισπανό, δεν υπάρχει πλάγιος που μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο spacing κρατώντας την άμυνα “τεντωμένη” και τσίτα για 1 on 1 καταστάσεις του Ισπανού με τους παίκτες που θα τον συνδράμουν από τις πίσω γραμμές, γι αυτό περιμένουμε πως και πως την ενεργοποίηση Βίγια, Αϊτόρ και Χουανκάρ.

Με δίδυμο Μακέντα-Καρλίτος νομίζουμε πως η ομάδα θα δυσκολευτεί να βρει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ χώρους στην επίθεση της.

Κερδίζοντας ένα χαφ επιπλέον στη διάταξή σου (στη θέση του Κίκο) θεωρητικά μπορείς να ανεβάσεις την ένταση και μπορείς να ανταποκριθείς καλύτερα σε άμυνες πίεσης απέναντι σε ομάδες με γερά “πόδια” και διάθεση για “ξύλο”.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News