Snik σε Light: «Που είσαι ρε Κεντέρη;» - «Δεν είμαστε θύματα, ούτε πουτ@#$^» (vid)

Snik σε Light: «Που είσαι ρε Κεντέρη;» - «Δεν είμαστε θύματα, ούτε πουτ@#$^» (vid)

Tην ώρα που η εκδήλωση των βραβείων MAD ήταν σε εξέλιξη στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, οι τράπερ Σνικ και Light πιάστηκαν στα χέρια.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος ο λόγος για τον οποίο ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στους δύο άνδρες.




Η εκδήλωση διακόπηκε για περίπου δέκα λεπτά και αμέσως μετά στη σκηνή ανέβηκε ο Θέμης Γεωργαντάς.

«Σας ευχαριστούμε πολύ πού είστε μαζί μας και σας ζητάμε συγγνώμη για τις καθυστερήσεις. Ένα μεγάλο χειροκρότημα πραγματικά για όλους εσάς! Σας ευχαριστούμε πάρα μα πάρα πολύ. Η βραδιά συνεχίζεται ακάθεκτη με ακόμα περισσότερη ενέργεια», είπε ο παρουσιαστής της εκδήλωσης.




Λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης ο Σνικ μέσω Instagram story που έκανε από τον προσωπικό του λογαριασμό Instagram ακούγεται να λέει: «Κεντέρη που είσαι ρε; Κεντέρη πού είσαι;», για να έρθει απάντηση από τον Light.

«Λοιπόν, μάγκες, για όποιον ήταν εδώ στο σκηνικό στα MAD VMA’S ένα συγγνώμη στις οικογένειες, μαμάδες, μπαμπάδες, τα παιδάκια. Έχουμε μάθει όταν μας επιτίθονται να απαντάμε, δεν είμαστε θύματα ούτε πουτ@@. Την αγάπη μου σε όλους και του χρόνου καλύτερα», ανέφερε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News