Snik σε Light: «Δεν είμαι μποξέρ, αλλά θα τρως ξύλο, όπου σε πετυχαίνω!» (vid)

Snik σε Light: «Δεν είμαι μποξέρ, αλλά θα τρως ξύλο, όπου σε πετυχαίνω!» (vid)

Με μια σειρά από «ιστορίες» στο Instagram ο Snik έκανε γνωστή τη θέση του για τα όσα συνέβησαν με τον Light στα χθεσινά βραβεία MAD.

Αναλυτικά ανέφερε:




«Δεν έχω μπει στον κόπο να δω τι λένε τα πρωινά. Κάποια πράγματα είναι αληθινά, δεν είναι ψεύτικα, όπως τα βραβεία που δίνουνε. Ή τα παρακαλετά που μας κάνουν κάθε χρόνο να παίξουμε. Είχαμε ενημερώσει και οι δύο πλευρές να είμαστε χωριστά, γιατί έχουμε πρόβλημα και δεν το σεβαστήκανε, γιατί θέλανε να κάνουν παραπάνω views. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο και τα μικρά παιδιά, και στους καλλιτέχνες. Εγώ προσωπικά δεν ξεκίνησα κάποιο καυγά.», ανέφερε αρχικά και ανέβασε… στροφές στη συνέχεια!




«Ο μποξέρ δεν μπορεί να χτυπήσει ούτε κάποιον, όταν κάθεται. Γενικά, θα τρώει ξύλο, όπου τον πετυχαίνουμε. Δεν αλλάζει αυτό. Βγες πάλι στις ειδήσεις, πάρε λίγο clout. Εδώ είμαστε εμείς με δύο χέρια και τρία πόδια!».



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News