Snik - Light: Δίνουν επαγγελματικό αγώνα πυγμαχίας - Επιβεβαιώνει ο ΣΕΠ (vids)

Snik - Light: Δίνουν επαγγελματικό αγώνα πυγμαχίας - Επιβεβαιώνει ο ΣΕΠ (vids)

Snik και Light συμφώνησαν να ανέβουν πάνω στο ρινγκ και να λύσουν τις διαφορές του σε επαγγελματικό αγώνα υπό την αιγίδα του ΣΕΠ, κανονικά με εισιτήριο και το 50% των εσόδων να πάει σε φιλανθρωπικό σκοπό!

Περισσότερες πληροφορίες θα μας γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.

Οι δύο δημοφιλέστεροι τράπερ θα έχουν έτσι την ευκαιρία μακριά από ξύλο του δρόμου και άλλες τέτοιες περιθωριακές νοοτροπίες, να προπονηθούν, να προετοιμαστούν και να κάνουν ένα γερό ξεκαθάρισμα μέσα στα σχοινιά με γάντια και με επαγγελματικούς όρους.

Μάλιστα πρέπει να παραδεχτούμε πως LIGHT και SNIK γράφουν μια κάποια ιστορία στην Ελλάδα αφού για πρώτη φορά με επίσημους επαγγελματικούς όρους θα έχουμε ένα τέτοιο ματς-ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε τράπερ, που έχουμε δει να γίνονται στο εξωτερικό κατά κόρον και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα. Όχι μόνο τράπερ, αλλά και Youtuber, σελέμπριτυ κτλ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η αναμέτρηση θα τραβήξει τα βλέμματα της νεολαίας που ακολουθεί τους δύο αυτούς καλλιτέχνες, αλλά και όχι μόνο.

Ο SNIK στο βίντεο που ανέβασε πριν λίγο στον λογαριασμό του στο Instagram ανέφερε :

«Αρχικά να πω ένα συγνώμη επειδή μας ακολουθούνε και μικρά παιδιά για όλο αυτό το clown fiesta που έγινε εχθές στο Instagram. Σίγουρα δεν θέλω να προμοτάρω την βία μέσω του Instagram μου, αλλά και μερικές φορές η υπομονή έχει τα όριά της.

Τώρα για σένα LIGHT, πάμε anytime να βάλουμε γάντια, κανονικά με εισιτήριο να βγάλεις και εσύ τα λεφτά σου αφού έχει βαρέσει η ανεργία κόκκινο και να συμφωνήσουμε και το 50% από τα έσοδα να πάει σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό για να βγει και κάτι καλό από όλο αυτό.»

Από την μεριά του ο LIGHT απάντησε μέσα από story ως εξής (έχουμε αφαιρέσει τις βωμολοχίες) :

«Λοιπόν δέχτηκες να το κάνουμε στο ρινγκ, πολύ ωραία. Εμένα αυτό είναι το ψωμοτύρι μου να ξέρεις. Γιατί εκεί που θα σε έδερνα μπροστά σε 20 άτομα και θα με έβλεπαν μόνο 20 άτομα να σου σπάω τα δόντια, τώρα θα με δει όλη η Ελλάδα.

Αλλά μην ξεκινήσεις, ‘να υπογράψουμε συμβόλαια να μην βγει κανένας νοκ άουτ και γίνει ρεζίλι’… Ρεζίλι έχει γίνει ήδη και θα σε κάνω επί 100. Θες το ρινγκ; Θα μαζεύεις τα δόντια σου.»

Δείτε τα stories παρακάτω :

 

UFIGHT.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News