Σλούκας: «Θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός, είναι διαφορετικός μέσα στο ΟΑΚΑ»

Σλούκας: «Θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός, είναι διαφορετικός μέσα στο ΟΑΚΑ»

Στα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στον Ολυμπιακό επί του Παναθηναϊκού στο πρώτο δεκάλεπτο αναφέρθηκε ο Κώστας Σλούκας.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Κάναμε ένα μεστό παιχνίδι, ελέγξαμε τον ρυθμό και φτάσαμε σε μια εύκολη νίκη παρόλο που ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα.

Ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, διαφορετικό από όλα τα άλλα. Είχαμε καλό διάβασμα στην επίθεση. Συμπαγής η άμυνά μας, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, κάναμε κάποια λάθη, θα τα δούμε και πρέπει να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι.

Ευελπιστώ να κάνουμε το 2-0. Ο Παναθηναϊκός θα αντιδράσει, είναι διαφορετικός μέσα στο ΟΑΚΑ. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να κάνουμε το παιχνίδι μας και δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Για το γεγονός ότι το ματς έγινε Σάββατο και όχι Κυριακή: «Μέσα σε τρεις μέρες δεν πέφτει η απόδοση των παικτών. Μπορούμε να πούμε πως και εμείς καθόμασταν οκτώ μέρες και χάσαμε τον ρυθμό μας. Δεν ισχύει αυτό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News