Σλούκας: «Σωστή η απόφαση του Ολυμπιακού να φύγει από το ΟΑΚΑ»

Σλούκας: «Σωστή η απόφαση του Ολυμπιακού να φύγει από το ΟΑΚΑ»

Ο Κώστας Σλούκας χαρακτήρισε σωστή την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του Ολυμπιακού τον Φλεβάρη του 2019 με την αποχώρηση του από το παιχνίδι Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, ο διεθνής γκαρντ απάντησε πως «πρόκειται για κάτι πολύ στενάχωρο αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό μπάσκετ. Το να φεύγει ένα τόσο μεγάλο κλαμπ από το γήπεδο, είναι κάτι στενάχωρο, αλλά η τότε απόφαση αποδεικνύεται σωστή ακόμη και σήμερα, η απόφαση του προέδρων τους δικαιώνει και καλώς πράξανε.

Είναι στενάχωρο μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, με τόσες παρουσίες στο Final Four, με δύο κατακτήσεις ευρωπαϊκών στα τελευταία δέκα χρόνια να φεύγει από το γήπεδο, είναι κάτι παράξενο και είναι κακό για το μπάσκετ το ίδιο. Από εκεί και πέρα, η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ δεν είναι καθόλου καλή και πρέπει να κάνουμε κάτι για να πάμε το μπάσκετ της Ελλάδας μπροστά. Άμεσα κιόλας να γίνει και να φτάσει το μπάσκετ εκεί που πρέπει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News