Σλοβαν Μπρατισλαβας - Ολυμπιακος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (11/8)

Σλοβαν Μπρατισλαβας-Ολυμπιακος Live Streaming

Σλοβαν Μπρατισλαβας – Ολυμπιακος Live Streaming | Slovan Bratislava – Olympiacos Live Streaming: Μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα από τη συνέχεια του Champions League, ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλα περιθώρια. Πηγαίνει στην Μπρατισλάβα για να διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στη Σλόβαν (11/08, 21:30), ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά ομίλων του Europa League.

Αμέσως μετά τη βαριά ήττα από τους Ισραηλινούς, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχθηκαν τη Σλόβαν από τη Σλοβακία για μία θέση στα play off του Europa League. Με τον Κάρλος Κορμπεράν πλέον στον πάγκο τους, υποδέχθηκαν τους Σλοβάκους, αλλά παρουσίασαν και πάλι αντίστοιχα προβλήματα, όπως μία εβδομάδα νωρίτερα.

Δεν είχαν ιδιαίτερη συνοχή στο κέντρο, οι γραμμές είχαν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους το ανασταλτικό κομμάτι έπασχε σε όλη τη διάρκεια. Οι Σλοβάκοι το εκμεταλλεύτηκαν αυτό και σε συνδυασμό με ένα λάθος του Παπασταθόπουλου, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο (63’).

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού ανακάτεψε την… τράπουλα και έριξε στο παιχνίδι τους Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί. Εν τέλει δικαιώθηκε για την επιλογή, καθώς στο 86’, ο Γάλλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Μαροκινός με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο φαληρικό γήπεδο.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να πάρουν νίκη μέσα στην Μπρατισλάβα για να μπορέσουν να προκριθούν στην επόμενη φάση του Europa League. Το πρόβλημα για τον Κάρλος Κορμπεράν είναι ότι δε λείπουν οι τραυματισμοί. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απουσία του Βρσάλικο, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του.

Σλοβαν Μπρατισλαβας – Ολυμπιακος Live Streaming: Θετικό κλίμα στη Σλόβαν

Εκτός πλάνων θα μείνει κατά πάσα πιθανότητα και ο Ροντρίγκεζ, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια της εβδομάδας. Αμφίβολος είναι και ο Μανωλάς, αλλά ο Κορμπεράν θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Στη Σλόβαν το κλίμα είναι πολύ καλό. Εκτός από το αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι Σλοβάκοι έδωσαν συνέχεια στις νίκες και στο πρωτάθλημα της χώρας τους. Στον εντός έδρας αγώνα με την Σκάλιτσα, πήραν μία εύκολη με 3-0 ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απουσία του 32χρονου εξτρέμ Βλαντιμίρ Βάις -γιου και συνονόματου του προπονητή-, ο οποίος είναι τραυματίας από την αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος και δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του.

Εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα για τους «ερυθρόλευκους»

Ξέχωρα από το αγωνιστικό κομμάτι, οι πρωταθλητές Ελλάδας κινούνται και σε αναζήτηση παικτών. Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Κρίστιαν Τέγιο. Ο 30χρονος Ισπανός εξτρέμ ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του με την Μπέτις και βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του. 

Στον τομέα των αποχωρήσεων, τις τελευταίες μέρες ακούγεται συνεχώς η διαφαινόμενη αποχώρηση του Τικίνιο . Και την μεταγραφή του στην Μποαταφόγκο. Μία μεταγραφή που αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους. Ο Ολυμπιακός κοιτάζει στην αγορά για φορ, αλλά υπάρχει μερίδα του κόσμου που ισχυρίζεται ότι υπάρχει και ο Αχμέντ Χασάν. Πράγματι, ο Αιγύπτιος είναι στο ρόστερ. Μόνο που απ’ό,τι φαίνεται δεν θα είναι την 1η Σεπτεμβρίου στο λιμάνι.

Σλοβαν Μπρατισλαβας – Ολυμπιακος Live Streaming: Φουρνιέ ο πιθανότερος διάδοχος του Μοντεστό

Το θερμόμετρο βαράει «κόκκινο», αλλά οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό δεν σταματούν. Πέρα όλων των υπολοίπων, οι «ερυθρόλευκοι», τρέχουν για να καλύψουν το κενό της φυγής του Φρανσουά Μοδέστο. Ένα από τα ονόματα που αποδεδειγμένα εξετάζονται, είναι ο Ζουλιάν Φουρνιέ.

Το βιογραφικό του 48χρονου μόνο τυχαίο δεν είναι. Από το 2005 έως το 2009, υπήρξε γενικός γραμματέας αλλά και πρόεδρος για ένα φεγγάρι, της Στρασμπούρ, αποτελώντας τον νεότερο σε αυτή τη θέση στην ιστορία του συλλόγου, σε ηλικία 35 ετών . Επόμενο σταθμός η Νις, όπου αποτέλεσε τον «πρωτεργάτη», στις επιτυχίες του συλλόγου. Αρχικά, για το διάστημα 2011-2019, διετέλεσε χρέη CEO και έπειτα ήταν ο Διευθυντής ποδοσφαίρου.

Οι σπουδαιότερες μεταγραφές στην «εποχή» του! Κατά την παραμονή του, ο σύλλογος της Νίκαιας «γιγαντώθηκε», με τον ίδιο να εμπλέκεται σε ορισμένα, εκ των σπουδαιότερων μεταγραφικών deal. Τρανό παράδειγμα Κάσπερ Ντόλμπεργκ, που αποτελεί παίκτη με ρεκόρ μεταγραφής για την ομάδα ή των πασίγνωστων Λοΐκ Ρεμί, Άντι Ντελόρ και Σεντ Μαξιμέν, με τον τελευταίο να διαπρέπει στην Premier League.

Πεπεισμένος για πρόκριση ο Κορμπεράν

O νέος τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του ενόψει της ρεβάνς με την Σλόβαν και φρόντισε να τους περάσει μήνυμα πρόκρισης, τονίζοντας παράλληλα ότι πρέπει να υπάρξει άμεση βελτίωση. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου.

Μου άρεσε ότι μετά το γκολ που δεχθήκαμε βγάλαμε αντίδραση. Είναι σημαντικό αυτό. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Δεν πρέπει να αντιδράμε όταν μας συμβαίνει κάτι άσχημο στον αγώνα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο, να κυριαρχούμε στο γήπεδο και να μην χρειάζεται να αντιδράμε. Να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα αυτές τις ημέρες και να πάμε στη Σλοβακία για να νικήσουμε και να προκριθούμε».

Σλοβαν Μπρατισλαβας – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News