Σλαβια Πραγας - Παναθηναικος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (4/8)

Σλαβια Πραγας - Παναθηναικος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (4/8)

Σλαβια Πραγας – Παναθηναικος Live Streaming | Slavia Prague – Panathinaikos Live Streaming:

Έτοιμος να ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι είναι ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει στην Πράγα τη Σλάβια (20:00) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η ίωση που έπληξε τους «πράσινους» δημιουργεί «πονοκέφαλο» στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μπορεί λοιπόν να επέστρεψαν οι Παλάσιος, Αϊτόρ και Χουάνκαρ, όμως από την άλλη τέθηκαν εκτός την τελευταία στιγμή οι Σέκενφελντ και Αλεξανδρόπουλος. Επίσης, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Άντραζ Σπόραρ παρότι δεν είναι ακόμη στο 100% ενώ ο Μπένζαμιν Βέρμπιτς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει την καλή αμυντική λειτουργία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα στα πέντε φιλικά που έδωσε η ομάδα να δεχτεί μόλις ένα γκολ, ενώ από την άλλη θέλει να αυξήσει τα ποσοστά του στο σκοράρισμα καθώς στο ίδιο διάστημα πέτυχε μόλις τρία τέρματα (3-1).Παναθηναϊκός Conference League Live Streaming

Από την πλευρά της, η Σλάβια Πράγμας είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο αγωνιστικά, αφού έχει δώσει ήδη τρία επίσημα παιχνίδια. Στον προηγούμενο γύρο πέρασε με άνεση το εμπόδιο της Σεντ Ζόζεφς από το Γιβραλτάρ σημειώνοντας 11 τέρματα στα δύο ματς (0-4 και 7-0). Από την άλλη, το ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα της Τσεχίας ήταν «στραβό». Στην πρεμιέρα της την περασμένη Κυριακή ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Χράντετς Κράλοβε, που με μαζική άμυνα δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην ομάδα του Γίντριχ Τρπισόφσκι, ο οποίος πέρσι οδήγησε τη Σλάβια μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης όπου αποκλείστηκε από τη Φέγενοορντ.

Σλαβια Πραγας – Παναθηναικος Live Streaming: Εγκώμια από Τρπισόφσκι

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Περιμένω να δούμε καλό ποδόσφαιρο και να γίνει ένα πολύ καλό ματς. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και το παιχνίδι του βασίζεται σε συνδυασμούς και καταστάσεις ένας εναντίον ενός. Όταν χάνουν την μπάλα, πιέζουν πολύ ψηλά και κυνηγούν τον αντίπαλο. Ο αγώνας θα έχει υψηλό τεχνικό επίπεδο».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει επίσημο αγώνα ενώ η Σλάβια Πράγας τρεις: «Δεν θα έψαχνα για κάτι σημαντικό σε αυτό. Αυτό το ματς θα είναι σημαντικό για αυτούς, ούτε εμείς άλλωστε έχουμε παίξει πολύ. Παίξαμε αγώνες που ήταν αρκετά διαφορετικοί. Από την πλευρά του αντιπάλου μας, οι παίκτες που έχει είναι πολύ έμπειροι για να μπορούν να παίξουν όπως πρέπει, παρότι δεν έχουν κάποιο άλλο επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους. Έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι μπροστά μας. Θα συγκρίνω λίγο τον Παναθηναϊκό με τη Φέγενορντ όσον αφορά τα στοιχεία στα οποία είναι πραγματικά καλός. Παρόλο που αυτή η ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση στην Ελλάδα, μίλησα με τον Τόμας Βατσλίκ και το συζητήσαμε και με τα παιδιά. Υπάρχουν κάποιες αλλαγές, υπάρχουν πιο έμπειροι παίκτες, που έχουν παίξει πολλά ευρωπαϊκά ματς…».

Αϊχάμ Ουσού: «Καλός αντίπαλος ο Παναθηναϊκός – Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα»

Τους παίκτες της Σλάβια Πράγας εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο 22χρονος στόπερ Αϊχάμ Ουσού που τόνισε ότι η ομάδα του έχει ένα πλεονέκτημα ενάντια στους πράσινους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αϊχάμ Ουσού:

«Ξέρουμε ότι πρόκειται για έναν καλό αντίπαλο. Ανυπομονώ πάντα για αυτούς τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Κάθε ευρωπαϊκό ματς είναι πάντα μια μεγάλη βραδιά και μας αρέσει να παίζουμε τους καλύτερους αγώνες, στο υψηλότερο επίπεδο.
Μπορούμε να περιμένουμε μέσα στο γήπεδο για να… έρθουν σε εμάς. Είναι όμως καλοί κι αμυντικά, είχαν ένα καλό αμυντικό ρεκόρ στο πρωτάθλημα. Ξέρουμε επίσης ότι είναι καλοί στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να παίξουμε το παιχνίδι μας. Θα τα αναλύσουμε διεξοδικά».

Για το αν έχει πλεονέκτημα η Σλάβια δεδομένου ότι έχει παίξει ήδη τρία επίσημα παιχνίδια, ο 22χρονος στόπερ είπε: «Είναι πολύ νωρίς και για εμάς. Παίξαμε κάποια ματς, έπαιξαν κάποια φιλικά. Όταν πρόκειται για μία ευρωπαϊκή διοργάνωση, είναι πάντα καλό να έχεις παίξει κάποιους αγώνες εκ των προτέρων για να έχεις ρυθμό. Νομίζω ότι έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα, και παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας. Έχουμε μια καλή ευκαιρία…».

Όσο για την ήττα της τσεχικής ομάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τη Χράντετς Κράλοβε; «Φυσικά δεν είναι καλό να χάνεις, ειδικά στην 1η αγωνιστική. Αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το ξεπεράσουμε. Να βρούμε τι κάναμε καλά σ’ αυτό το ματς και να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Τώρα επικεντρωνόμαστε μόνο στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό και ελπίζουμε να κερδίσουμε…». παναθηναικος live streaming

Με κόσμο κόντρα σε Ιωνικό και ΑΕΚ

Με κόσμο αναμένεται να αγωνιστεί το τριφύλλι τόσο την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στον Ιωνικό όσο και στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν στη Λεωφόρο κόντρα στην ΑΕΚ.

Η ποινή που είχε επιβληθεί στους πράσινους για τα όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου «έπεσε», κάτι που σημαίνει πως ούτε η έδρα τους θα τιμωρηθεί ούτε θα κληθούν να πληρώσουν κάποιο πρόστιμο. Θυμίζουμε ότι στους πράσινους είχε επιβληθεί ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο.

Έτσι το τριφύλλι θα ξεκινήσει τη σεζόν, με τον κόσμο στο πλευρό του, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο της Λεωφόρου. Άλλωστε δεν πρέπει ξεχνάμε ότι τα διαρκείας φέτος είναι διπλάσια από πέρυσι, πράγμα λογικό μιας και οι πράσινοι πέτυχαν τους στόχους που είχαν θέσει κατά την περσινή σεζόν.

Σλαβια Πραγας – Παναθηναικος Live Streaming: Πλήγμα με Αλεξανδρόπουλο

Δεν έχει τέλος η ατυχία του Παναθηναϊκού, που μετά τον Σένκεφελντ, χάνει και τον Αλεξανδρόπουλο για το παιχνίδι με τη Σλάβια στην Πράγα.
Δεύτερη σημαντική απουσία για τους Πράσινους, ενόψει του πρώτου αγώνα με τους Τσέχους στην Πράγα την Πέμπτη (4/8, 20:00), για τον 3ο προκριματικό του Conference League.

Μετά τον Μπαρτ Σένκεφελντ, από ίωση προσβλήθηκε και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, κάτι που αυτομάτως τον θέτει νοκ άουτ για την αναμέτρηση με τη Σλάβια.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκαν επίσης από ίωση οι Αϊτόρ, Παλάσιος, Χουάνκαρ, Ιωαννίδης, άπαντες όμως ανάρρωσαν και τέθηκαν στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς.

Έτσι στην αποστολή που θα ταξιδέψει σήμερα (3/8) με προορισμό την Τσεχία θα βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καρλίτος, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Φρόκου, Ηλιάδης, Καμπετσής

Δελτίο Τύπου και αποστολή

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας στην Τσεχία, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Σένκεφελντ, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βέρμπιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει αύριο το πρωί για την Πράγα. Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καρλίτος, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Φρόκου, Ηλιάδης, Καμπετσής».

Σλαβια Πραγας – Παναθηναικος Live Streaming | Links:

Όλοι οι μεγάλοι αγώνες με ένα κλικ ζωντανά

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/4_8_2022_20_00_slavia_prague_panathinaikos/47-1-0-26710

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News