Σλάβια: Μεγάλος φόβος για Λεωφόρο - Τι αναφέρουν

Παναθηναϊκός: Εκεί θα κριθεί η ρεβανς της Λεωφόρου

Οι άνθρωποι της Σλάβια Πράγας φαίνεται ότι φοβούνται αρκετά την αναμέτρηση στο Απόστολος Νικολαϊδης.

Λίγο πριν αναχωρήσουν για το αεροδρόμιο τα μέλη της αποστολής έκαναν δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Τσέχικης ομάδας. Εκεί μίλησε ο συνεργάτης του προπονητή Τρπισόφσκι, Ζντένεκ Χουστέτσκι, καθώς και ο βασικός χαφ της ομάδας, Κριστ Τιεχί.

Αναλυτικά ο Ζντένεκ Χουστέτσκι δήλωσε:

«Αν κάποιος μας έλεγε πριν το ματς πως θα έχουμε προβάδισμα 2-0, θα το παίρναμε. Όμως είναι πονηρό επειδή ξέρουμε τι ατμόσφαιρα μας περιμένει.

Θέλουμε να κρατήσουμε το μηδέν. Όσο περισσότερο το κάνουμε στην πίεσή τους, θα τους αναγκάσουμε να βγαίνουν μπροστά και θα απειλήσουμε στο χώρο.

Όλοι ξέρουμε σε ποια έδρα πάμε. Μη γελιόμαστε που χωράει μόνο 16.000 το γήπεδο, είναι θερμόαιμοι και όταν το θέλουν δημιουργούν… κόλαση».

Από την πλευρά του ο Κριστ Τιεχί ανέφερε:

«Ξέρουμε πως η ρεβάνς θα είναι δύσκολη, λόγω της ατμόσφαιρας στο γήπεδο. Νικήσαμε 2-0 και νομίζω θα θέλουν να επιτεθούν, κάτι που μπορεί να μας δώσει χώρους για να αναπτυχθούμε.

Είναι σημαντική η έδρα γι’ αυτούς. Οι οπαδοί τους βοηθούν να νικήσουν κάποια ματς. Όμως δεν μπορούμε να το σκεφτόμαστε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς, όχι στους οπαδούς και την ατμόσφαιρα. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι νομίζω θα τα καταφέρουμε.

Είμαι έτοιμος για τη ζέστη. Ο καιρός είναι σχεδόν ίδιος και στην Τσεχία, οπότε είμαστε καλά προετοιμασμένοι γι’ αυτό».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News