«Σκούπα... από τον Αλαφούζο - Φέρνει τα πάνω κάτω!»

Παναθηναϊκός: «Πράσινο φως» για μεταγραφή εκατομμυρίου!

Αποφασισμένος να αλλάξει τα πάντα στο κανάλι του ΣΚΑΪ εμφανίζεται ο Γιάννης Αλαφούζος, καθώς «χαμηλώνουν» τα έσοδα τον τελευταίο καιρό.

Όπως αναφέρει το powergame.gr:

«Τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ, που εκ των πραγμάτων επηρεάζουν και τις επιδόσεις σε επίπεδο διαφημιστικών εσόδων του καναλιού, έχουν αρχίσει και προβληματίζουν έντονα τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος, όπως με πληροφορεί αξιόπιστη πηγή, εμφανίζεται (πλέον) αποφασισμένος να φέρει τα πάνω κάτω στο Φάληρο.




Συγκεκριμένα και όπως μαθαίνω από την πηγή μου, το αφεντικό του ΣΚΑΪ σκέφτεται να δρομολογήσει αλλαγές τόσο σε επίπεδο εκπομπών και προγράμματος όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι πλέον ο Αλαφούζος ασχολείται (έπειτα από καιρό) ο ίδιος προσωπικά με το κανάλι.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News