Σκουντής: «Ο Ολυμπιακός δεν κατάλαβε πώς έχασε - Μαγκιά του Παναθηναϊκού»

Σκουντής: «Χάνει από τον κάθε πικραμένο ο Παναθηναϊκός»

Ο Βασίλης Σκουντής σχολιάζει το σπουδαίο διπλό του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ!

Αναλυτικά όσα έγραψε στη Livesport:

Η ζώνη προσαρμογής την οποία ο Πρίφτης είχε δοκιμάσει στο Μόναχο, οι ριπές από τα 6,75 μ. στην τελευταία περίοδο (7/10 έναντι 0/9 των γηπεδούχων) και το τρομακτικό κρεσέντο του Νέντοβιτς έγραψαν το σενάριο του συγκλονιστικού αγώνα στον οποίο ο μεν Παναθηναϊκός δεν φοβήθηκε να χάσει (ενώ κόντρα στην Μπάγερν είχε φοβηθεί να… νικήσει), ο δε Ολυμπιακός δεν κατάλαβε πώς έχασε!

Το σχέδιο του Πρίφτη δικαιώθηκε εν τοις πράγμασι, υπό την έννοια ότι οι Πράσινοι, χάριν σε αυτή τη “ζόνα αγκρεσίβα” κατέβασαν τον ρυθμό και χαμήλωσαν το σκορ στο πλαίσιο μιας στοχευμένης τακτικής που τους βόλευε απολύτως.

Την ίδια στιγμή ο Μπαρτζώκας προσπαθούσε να βρει το καταλληλότερο σχήμα, αλλά έβλεπε την ομάδα του να πελαγοδρομεί και να μην μπορεί να επενδύσει στο προβάδισμα και στο momentum που έκτισε στην τρίτη περίοδο…

Στην αντίπερα όχθη ο Παναθηναϊκός δεν κάμφθηκε, δεν θεώρησε ποτέ ότι η υπόθεση είχε μπει στο… αρχείο, αντέδρασε και απέδειξε ότι τα ντέρμπι των “αιωνίων” δεν εμπίπτουν στην κοινή λογική και (ιθα) είναι πάντοτε μια άλλη ιστορία! Μαγκιά του!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News