Σκουντής: «Χάνει από τον κάθε πικραμένο ο Παναθηναϊκός»

Σκουντής: «Χάνει από τον κάθε πικραμένο ο Παναθηναϊκός»

Για άλλη μια φορά (όγδοη σε δέκα αγώνες), οι Πράσινοι έμειναν με άδεια χέρια και, συν τοις άλλοις, αποδεικνύονται ανήμποροι να σταθούν όρθιοι σε οποιοδήποτε γήπεδο μακριά από το ΟΑΚΑ, μετρώντας πλέον έξι ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς, ενώ ακολουθεί αύριο άλλη μια δοκιμασία στο Μόναχο.

Υπάρχει και κάτι άλλο που κάνει το κακό ακόμη χειρότερο: ο Παναθηναϊκός δεν «στρώνει», δεν  προοδεύει, δεν βελτιώνεται, δεν μπορεί να καμουφλάρει τις αδυναμίες του, με αποτέλεσμα να χάνει από τον κάθε… πικραμένο! Ακούγεται βαρύ αυτό για τη Ζαλγκίρις, αλλά δεν απέχει από την πραγματικότητα, καθόσον οι Λιθουανοί βρίσκονταν σφηνωμένοι στον βάλτο με 0-9, χώρια οι απουσίες του Λοβέρν και του Γιανκούνας και το πρόβλημα τραυματισμού του Νίμπο.

Φορτωμένος με οκτώ ήττες στα πρώτα δέκα ματς, παρουσιάζοντας μια πολύ κακή εικόνα και έχοντας μπροστά του το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δεινή κατάσταση, από την οποία προσπαθεί να ανανήψει, αλλά εις μάτην…

Στη λήξη του ματς ο Παπαπέτρου, ως αρχηγός ανέλαβε την ευθύνη της ήττας και τη μοιράστηκε με τους συμπαίκτες του, απενοχοποιώντας μάλιστα τον προπονητή και τους πέριξ. Σημασία βεβαίως δεν έχει ποιος ευθύνεται περισσότερο ή λιγότερο και πως επιμερίζεται το φταίξιμο. Αυτό που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός είναι να βρει σταθερές στο παιχνίδι του και να αρχίσει να βελτιώνει την εικόνα του ώστε να μη μείνει κομπάρσος στην Ευρωλίγκα από τα μέσα Νοεμβρίου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News