Σκούρα τα πράγματα για την εγκληματική οργάνωση!

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της «εγκληματικής οργάνωσης» για την συγκέντρωση ανάδειξης του… αντι-Γκιρτζίκη, στην οποία καταγράφηκε απώλεια της πλειοψηφίας εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Αλαφούζος: Όχι στην πώληση, ναι σε συμπαίκτες για την ΠΑΕ

Πάλι καλά που οι οπαδοί δεν έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους!

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Η σύναξη πραγματοποιήθηκε χθες στη Βουλιαγμένη με κύριο αντικείμενό την ανάδειξη του προσώπου που θα αναλάμβανε να βγει μπροστά ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της συμπολίτευσης, στις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίες.

Βλέπετε, παρά τις διαβεβαιώσεις ότι είναι μαχητής και… ρέιντζερ, ο Γιώργος Γκιρτζίκης αναγκάστηκε να κάνει στην άκρη από την κούρσα.

Μάλιστα, στη διάρκεια της συγκέντρωσης παραδέχθηκε ότι ετοιμάζεται εντός των ημερών να υποβάλει την παραίτησή του από την προεδρία της ΕΠΟ, λόγω της παραπομπής του για την υπόθεση της κάρτας υγείας και ουσιαστικά έδωσε το… δαχτυλίδι της διαδοχής στον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας Δημήτρη Ελευθεριάδη. Μόνο που η… τελετή παράδοσης – παραλαβής δεν είχε τη λάμψη που θα ήθελαν κάποιοι, καθώς μόνο 19 Ενώσης παρέστησαν στην διαδικασία.

Γεγονός που δημιούργησε παγωμάρα και έντονο προβληματισμό στις Ενώσεις της συμπολίτευσης. Κάτι λογικό, αφού οι περισσότερες εξ αυτών είχαν μάθει να πηγαίνουν πάντα με το «ρεύμα του νικητή» και τη δεδομένη στιγμή είναι ξεκάθαρο ότι μόνο τέτοιο δεν έχει η κίνηση που γίνεται για τη διατήρηση των ηνίων της ομοσπονδίας.

Για να «χρυσώσουν το χάπι», οι επικεφαλής της συμπολίτευσης έδωσαν στους ρεπόρτερ που πρόσκεινται στην «εγκληματική οργάνωση» ότι οι Ενώσεις που βρέθηκαν στη συνάντηση δεν ήταν 19, αλλά 25 με 26. Κάτι που δείχνει και τον πανικό, αφού ακόμη και έτσι να ήταν, πάλι θα επρόκειτο για καταγραφή απώλειας της πλειοψηφίας!

Στα non paper που μοιράστηκαν, μάλιστα, αναφέρθηκαν ως παρούσες στη συνάντηση Ενώσεις που δεν έδωσαν ποτέ το παρών και σήμερα οι εκπρόσωποί τους γελούσαν που κάποιοι τις συμπεριλάμβαναν στη λίστα…

πηγή: sdna.gr


Eλέγξτε επίσης

Η γκολάρα του Καρλίτος για το 1-1 (vid)

Καρλίτος: «Απόψε θα περάσουμε μια άσχημη νύχτα»

Στην έλλειψη τύχης στάθηκε μετά την ισοπαλία με τον Βόλο ο Καρλίτος. Ο σκόρερ των …