Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Mad Clip - Έτρεχε με πάνω από 150 χλμ!

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Mad Clip - Έτρεχε με πάνω από 150 χλμ!

Τραγικό θάνατο βρήκε ο αγαπημένος τράπερ, Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στις 2:30 τα μεσάνυχτα στη Βουλιαγμένη.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικές αρχές, ο 34χρονος «Super Trapper», που νωρίτερα βρισκόταν σε γάμο φίλου του, έτρεχε με πάνω από 150χλμ την ώρα, ωστόσο, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να μαθευτούν οι ακριβείς λεπτομέρειες, που προκάλεσαν τον εκτροχιασμό της Πόρσε του.

Ο Mad Clip, που το πραγματικό του όνομα ήταν Πίτερ Αναστασόπουλος ήταν Ελληνοαμερικανός καλλιτέχνης. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1987.

Η μεγάλη του επιτυχία ήταν το Dealer και έκτοτε ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία ξεπέρασαν τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Είχε κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

Από τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες του ήταν το ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News