Σκόραρε μετά από έξι μήνες ο Καρλίτος!

Σκόραρε μετά από έξι μήνες ο Καρλίτος!

Μετά από έξι περίπου μήνες ο Καρλίτος κατάφερε να βρει ένα πολύ σημαντικό γκολ ψυχολογίας για τον ίδιο, ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ισπανός επιθετικός συνεργάστηκε άψογα με τον Ιωαννίδη και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Τσιφτσή για να βάλει το Τριφύλλι μπροστά στο σκορ στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης.

Την τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ο Καρλίτος απέναντι σε ομάδα α’ κατηγορίας Superleague (φιλικό ή μη) ήταν στις 6 Φλεβάρη στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, όταν ο «πράσινος» επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Γιαννιώτη και σκόραρε στην άδεια εστία.

Από τότε, ο Καρλίτος δεν κατάφερε να σκοράρει, ειδικά στα πλέι οφ, όπου στάθηκε άτυχος, καθώς είχε σπουδαίες ευκαιρίες στο… ελάχιστο διάστημα που αγωνιζόταν επί Μπόλονι και στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, αλλά και στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News