Σκόνη... την Μπασκόνια με μια προπόνηση και απουσίες ο «Εξάστερος»!

Σκόνη... την Μπασκόνια με μια προπόνηση και απουσίες ο «Εξάστερος»!

Τι κι αν είχε ένα 24ωρο να προετοιμαστεί για την αναμέτρηση με την Μπασκόνια, ο Παναθηναϊκός έδειξε το (πολύ) καλό του πρόσωπο και διέσυρε τους Βάσκους στο ΟΑΚΑ (75-63). Ντεμπούτο με το… δεξί ο Γιόβιτς.

Με πολύ καλό ρυθμό σε άμυνα και επίθεση μπήκε ο Παναθηναϊκός στο παρκέ με τον Μποχωρίδη στην πεντάδα και τον Γιόβιτς στον πάγκο. Οι πράσινοι από το 3ο λεπτό πήραν απόσταση δέκα πόντων (14-4) με τον Νέντοβιτς να κάνει θεαματικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση.  Προς το φινάλε της πρώτης περιόδου την είσοδό του έκανε ο Γιόβιτς, ο οποίος σκόραρε και τρίποντο στην πρώτη του προσπάθεια να σκοράρει.

Έβανς και Οκάρο έδωσαν πολλές λύσεις στην επίθεση, αμφότεροι σκόραραν 21 πόντους μέχρι το τέλος του 20λεπτου και έτσι, ο Παναθηναϊκός πήρε κεφάλι στο σκορ με 38-20. Το Τριφύλλι έχει δώσει και την καλύτερη αμυντική του παράσταση, κρατώντας την Μπασκόνια σε πολύ χαμηλά επίπεδα με 0/13 τρίποντα!

Η πράσινη υπεροχή επισφραγίστηκε και στο double score του 50-25 στο 25′. Το τρίτο δεκάλεπτο απέναντι στην Μπασκόνια έληξε στο +25 για τον Παναθηναϊκό (57-32). Εν συνεχεία, ο Δημήτρης Πρίφτης έκανε ροτέισον βάζοντας και τον Μαντζούκα και τον Αβδάλα στο παρκέ. Οι Βάσκοι απάντησαν με ένα 11-0 κατέβασαν τη διαφορά στους 11, όμως, νέο τρίποντο του Γιόβιτς ολοκλήρωσε την ιστορία στο 38′.

Τα δεκάλεπτα: 22-8, 38-20, 57-32, 75-63

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News