Σκληρή στάση Παναθηναϊκού για Ντένμον - Η δήλωση Μάνου Παπαδόπουλου

Διέλυσε τον Άρη με... όργια Ντένμον ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός αποφάσισε να σκληρύνει τη στάση του απέναντι στον Μάρκους Ντένμον μετά τον ισχυρισμό της πλευράς του πως είναι ελεύθερος και δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο. Με δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος, καθιστά σαφές πως το θέμα είναι ξεκάθαρο και αφήνει να εννοηθεί πως αν δεν σεβαστεί ο παίκτης το συμβόλαιό του, υπάρχει και η λύση της… FIBA. Καταλήγει, δε, αναφέροντας πως «… ο Παναθηναϊκός δεν καταδέχεται στο ρόστερ του παίκτη που δεν θέλει να αγωνιστεί στην ομάδα».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ο Μάρκους Ντένμον δεν άσκησε το δικαίωμα αποδέσμευσής του από τον Παναθηναϊκό και κατόπιν τούτου αποτελεί αθλητή της ομάδας μας. Αν κι εφόσον προκύπτουν διαφωνίες ή διαφορές απόψεων ακόμη και σε τόσο ξεκάθαρα θέματα, υπάρχει πάντα η επιλογή της FIBA, ώστε να δοθεί λύση. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε αθλητή να επιθυμεί την αποδέσμευσή του από κάποια ομάδα, με την προϋπόθεση φυσικά ότι θα έρθει να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με τον Σύλλογο τον τρόπο αποδέσμευσής του. Ο Παναθηναϊκός ουδέποτε, άλλωστε, θέλησε ή καταδέχεται να έχει στο ρόστερ του οποιονδήποτε αθλητή, ο οποίος δεν θέλει να αγωνιστεί στην ομάδα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News