Σκληρή «προπόνηση» ενόψει Ολυμπιακού - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία Euroleague: Η θέση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πανηγυρίσει την 2η φετινή εκτός έδρας επιτυχία στην Ευρωλίγκα.

Η Άλμπα Βερολίνου υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00), σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 19η αγωνιστική της Euroleague. Το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη συνεχίζει την ανοδική του πορεία, προσθέτοντας νίκες, και κυρίως, εμφανίσεις ψυχολογίας στο ενεργητικό του. Μετά την τρομερή εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (86-85), οι «πράσινοι» διέλυσαν και την ΑΕΚ (83-69) παραμένοντας στην κορυφή της Basket League.

Το μεγάλο πρόβλημα των «πράσινων» ήταν και φέτος τα εκτός έδρας παιχνίδια. Μέχρι στιγμής έχουν δώσει 12 ματς, πανηγυρίζοντας μόλις μία νίκη και αντίστοιχα 11 ήττες! Η μοναδική επικράτησή τους ήταν πριν από περίπου ένα μήνα, στις 11 Φεβρουαρίου στη Γαλλία επί της αδιάφορης Βιλερμπάν. Η Άλμπα έχει ξεμείνει από στόχους, παρόλα αυτά τις τελευταίες εβδομάδες έκανε «κηδείες».

Σε αγωνιστικό επίπεδο, όλοι οι παίκτες του «τριφυλλιού» γυμνάστηκαν κανονικά, πλην του Στέφαν Γιόβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και θα απουσιάσει από τις δύο τελευταίες υποχρεώσεις της ομάδας του Πρίφτη στη διοργάνωση. Πιθανότατα και από το ντέρμπι «αιωνίων» που ακολουθεί την Δευτέρα για το πρωτάθλημα.

Διαβάστε τα όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης για τη συνέχεια της χρονιάς.

Για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Άλμπα: «Να έχουμε καλό σκεπτικό και νοοτροπία, κυρίως στην επίθεση να πασάρουμε τη μπάλα. Να μην κάνουμε βεβιασμένες επιθέσεις, πολλές φορές έχουμε αυτό το σύμπτωμα να είμαστε πιο ομαδικοί. Ταυτόχρονα να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Αρκετές φορές αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δεχόμαστε 30 πόντους σε ένα δεκάλεπτο και σε ένα άλλο 10 αυτή η διαφοροποίηση κυρίως αμυντικά πρέπει να την εξαλείψουμε για να είμαστε πιο συνεπής».

Για τον απολογισμό της χρονιάς: «Η συζήτηση αυτή είναι μεγάλη και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Είχαμε αρκετά προβλήματα σαν Παναθηναϊκός να λύσουμε, αρκετές δυσκολίες και τραυματισμούς, κάναμε και τα λάθη μας. Αυτή η συζήτηση θα γίνει στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνοντας τη χρονιά».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News