Νταμπίζας στους παίκτες: «Εσείς φταίτε για όλα» - Όλα όσα είπε

Νταμπίζας στους παίκτες: «Εσείς φταίτε για όλα» - Όλα όσα είπε

«Εσείς φταίτε…». Σήκωσε τους τόνους της φωνής του ο Νίκος Νταμπίζας κατά τη συνάντηση που είχε στο Κορωπί με τους ποδοσφαιριστές ρίχνοντας τις ευθύνες αποκλειστικά σε εκείνους για την αποκαρδιωτική εμφάνιση της ομάδας.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» μίλησε σε… άλλη γλώσσα στους ποδοσφαιριστές του έπειτα από τη συντριβή της ομάδας στο «Κλ. Βικελίδης».

Μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ ο «Ντάμπι» είχε επιχειρήσει να εμψυχώσει τους παίκτες, αλλά η αντιμετώπιση δεν ήταν η ίδια αυτή τη φορά.

Οι τόνοι ανέβηκαν και τα «καμπανάκια» έκρουαν από παντού.

«Εσείς φταίτε για όλα, ούτε ο προπονητής, ούτε κανένας άλλος. Είναι αποκλειστικά δική σας η ευθύνη και απαράδεκτη η εικόνα που δείχνετε στο γήπεδο. Δεν κάνετε ούτε τα βασικά, είναι ντροπή αυτό που παρουσιάζετε και πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας.  

Δεν είναι δυνατόν να έχετε τόσο υποτονική αντίδραση, να μην τρέχετε, να μην βγάζετε «λύσσα» για την κάθε φάση και να παρουσιάζεται αυτά τα χάλια.

Είστε στον Παναθηναϊκό, αλλά πολλοί από εσάς δεν το έχετε συνειδητοποιήσει. Κανείς να μην ήταν στον πάγκο, τέτοια εικόνα δεν είναι δυνατόν να υπάρχει, είναι ντροπή»

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» κλήθηκαν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ανασυγκροτηθούν άμεσα ενόψει Ολυμπιακού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News