Σκληρή ήττα από Μίλωνα για τον Παναθηναϊκό

Σκληρή ήττα από Μίλωνα για τον Παναθηναϊκό

Αν και φάνηκε να ανακάμπτει μετά τις ήττες από Φοίνικα και Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός έδειξε ξανά βαριά «άρρωστος» γνωρίζοντας ταπεινωτική ήττα από τον Μίλωνα με 3-0 σετ.

Αν και φάνηκε να ανακάμπτει μετά τις ήττες από Φοίνικα και Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός έδειξε ξανά βαριά «άρρωστος» γνωρίζοντας ταπεινωτική ήττα από τον Μίλωνα με 3-1 σετ.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου φαίνονται εκτός… εαυτού και ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να χάνει πολύτιμο έδαφος στη βαθμολογία της Volley League.

Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός, αλλά ο Μίλωνας βγήκε νικητής με 25-22. Οι προβληματισμοί στην πράσινη πλευρά γιγαντώθηκαν στο δεύτερο σετ με τους γηπεδούχου να το κατακτούν με «αέρα» οκτώ πόντων (25-17).

Παρά το γεγονός πως οι πράσινοι μείωσαν σε 2-1 (20-25), δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ (25-20) στο τέταρτο σετ.

Τα σετ: 25-22, 25-17, 20-25, 25-20

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News