Σκληρές δηλώσεις από Μακέντα μετά την ήττα από τον ΟΦΗ

Σκληρές δηλώσεις από Μακέντα μετά την ήττα από τον ΟΦΗ

Ο Φεντερίκο Μακέντα δεν κρύφτηκε μετά την ντροπιαστική ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Ο Ιταλός επιθετικός τόνισε ότι πρέπει όλοι να δουλέψουν για να αλλάξουν αυτη την απαράδεχτη εικόνα, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Το “έγκλημα” Πογιάτος στην προετοιμασία και το συμμάζεμα από Μπόλονι

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλα πήγαν λάθος. Πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη. Αυτό που κάναμε δεν είναι στα στάνταρ αυτής της ομάδας και δεν πρέπει να ξαναγίνει. Είμαστε απογοητευμένοι. Από αύριο πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια μας και να δουλέψουμε για να επανέλθουμε. Είμαι σίγουρος πως αυτό θα γίνει».

Για το αν αισθάνονται σοκαρισμένοι: «Φυσικά. Δε θέλουμε να παίζουμε έτσι ειδικά στην έδρα μας. Είναι δουλειά μας των πιο έμπειρων να μη συνεχιστεί αυτό. Περιμέναμε μια καλή σεζόν, αλλά δεν έχω λόγια. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο. Να μείνουμε ενωμένοι και να δουλέψουμε για να σιγουρέψουμε πως όλα θα πάνε καλά».

Για το αν είναι θέμα προπονητή αυτή η εικόνα: «Όλοι μας πρέπει να πάρουμε ευθύνη. Είναι εύκολο να κατηγορούν τον προπονητή, αλλά στο γήπεδο πάμε οι παίκτες. Δεν είχαμε ενέργεια, όσα έγιναν στο γήπεδο είναι δική μας ευθύνη. Από αύριο θα σκεφτούμε το ματς αυτό και θα πάρουμε την ευθύνη με τον καλό τρόπο. Πρέπει να καταλάβουμε πως μπροστά στον κόσμο μας δεν πρέπει να συμβεί ξανά αυτό, δεν είναι αποδεκτό».

Για το αν φτάνει δύσκολα η μπάλα σε αυτόν: «Είδα πως δεν μπορούσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Άσχημα παιχνίδια και τα δύο πρώτα για μας. Πρέπει να αφυπνιστούμε. Πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί. Να αρχίσουμε να νικάμε. Πρέπει να αντιδράσουμε με τον καλύτερο τρόπο κι αυτό νομίζω θα κάνουμε».

Για το γεγονός πως ακολουθεί η διακοπή: «Έχουμε χρόνο να δούμε τι πήγε λάθος. Να σιγουρέψουμε πως θα δουλέψουμε στα λάθη μας. Είναι το χειρότερο ματς που κάναμε. Να συνεχίσουμε με περισσότερο πάθος, δύναμη και πίστη. Πρέπει αυτό που έγινε να το πάρουμε με τον καλύτερο τρόπο. Έρχεται δύσκολο ματς με τον Άρη».

Για τον Περέα: «Δουλεύει σκληρά με πάθος. Μου αρέσει είναι νεαρός, πρέπει να δουλέψει και να προσαρμοστεί. Είναι εύκολο να λέμε κακές στιγμές κακοί παίκτες. Ας είναι το έναυσμα για να αντιδράσουμε».


Eλέγξτε επίσης

Ubi dubium, ibi libertas!

Ubi dubium, ibi libertas!

Όπου αμφισβήτηση, εκεί ελευθερία. Συμπτωματικά το ημερολόγιο γράφει «28 Οκτώβρη», γιορτή του ελληνισμού για το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.