Σκληρές αλήθειες: «Απογοητεύσαμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας»

Σκληρές αλήθειες: «Απογοητεύσαμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας»

Ο Τζέιμς Φελντέιν μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από το Final-4 της Euroleague και τόνισε πως οι «πράσινοι» έχουν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από τον πρώτο αγώνα με τον Κολοσσό, τη Δευτέρα (25/4, 17:00) στο ΟΑΚΑ.

Στο πρωτάθλημα επικεντρώνονται στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Τζέιμς Φελντέιν, ο οποίος τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του απογοήτευσαν τον κόσμο στη σειρά με την Λαμποράλ Κούτσα.

[ads2]

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, ενημερώνοντας το blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Κοιτάμε μπροστά για το πρωτάθλημα

Γεια σας,

Άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν πως θα πρέπει να τα πάμε καλύτερα. Προερχόμαστε από τρία άσχημα παιχνίδια όπου απογοητεύσαμε πολύ κόσμο. Απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας, τους φιλάθλους μας, τη διοίκηση, τον προπονητή… Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και να προκριθούμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Πλέον έχουμε ένα νέο προπονητή και θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε πως θα βελτιωθούμε. Έχουμε κάποια παιχνίδια μπροστά μας για να μάθουμε τον καινούριο κόουτς και να αντιληφθούμε τι θέλει αυτός από εμάς. Πρέπει να τον μάθουμε και να μας μάθει. Από εδώ και πέρα κοιτάζουμε μπροστά.

Ο Κολοσσός είναι μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα. Διαθέτουν καλή περιφέρεια αλλά και καλή φροντ λάιν. Θα είναι ένα τεστ για εμάς. Ξέρουμε πως η μετάβαση από την Ευρωλίγκα στο ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι κάπως δύσκολη, αλλά έχουμε μπροστά μας έναν στόχο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτόν. Θα έχουμε την ευκαιρία να τον πετύχουμε.

Κλείνοντας, θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στους φιλάθλους μας. Πρώτα απ’ όλα να τους ζητήσω ένα συγγνώμη που τους στεναχωρήσαμε. Νομίζω ότι έπαιξα σκληρά, έκανα το καλύτερο αλλά δεν κατάφερα να προσφέρω όσα θα ήθελα. Εύχομαι και πιστεύω ότι θα συνεχίσουν να είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θέλω να έχουν πίστη στην ομάδα και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να τους δώσουμε χαρά.

Θα τα ξαναπούμε

Τζέιμς»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News