Σκέψη από ΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός για κοινά εισιτήρια διαρκείας - Τα έσοδα

Γιαννακόπουλος-Αλαφούζος

Η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξετάζουν το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσουν κοινά εισιτήρια διαρκείας…

Σύμφωνα με τη Live Sport, υπάρχουν σκέψεις να εκδοθεί κοινό εισιτήριο διαρκείας για ΠΑΕ και ΚΑΕ, δηλαδή θα δίνεται η δυνατότητα στους φίλους της ομάδας πληρώνοντας μία κάρτα να παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής και της μπασκετικής ομάδας, ενισχύοντας παράλληλα και τον Ερασιτέχνη με τη συνδρομή του. Υπολογίζεται πως με τον τρόπο αυτό τα έσοδα για τον Ερασιτέχνη θα ξεπεράσουν τις 500.000 ευρώ ετησίως!

Κύριο μέλημα των δύο διοικήσεων είναι να πληρώνει ο κόσμος τη συνδρομή στον Ερασιτέχνη και να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τα άλλα δύο αθλήματα, ενώ τα έσοδα στο τμήμα θα εκτοξευτούν, αφού περίπου 50.000 ευρώ θα πάνε στα υπόλοιπα αθλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως προς το παρόν έχει γίνει μόνο συζήτηση για τη συγκεκριμένη σκέψη και για να υλοποιηθεί θέλει χρόνο με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι οι πράσινοι μπορούν να κάνουν πράξη τα λεγόμενα τους από τη σεζόν 2020-21.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News