Σκέψεις για αλλαγή θέσης στον Κουρμπέλη!

Σκέψεις για αλλαγή θέσης στον Κουρμπέλη!

Την ιδιαίτερη περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη εξέτασε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μαζί με τους συνεργάτες του Κόντη – Κολομπούρδα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο «Κουρμπέ» ήταν ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν, καθώς έχασε ολόκληρο το β’ γύρο και τα πλέι οφ με το Τριφύλλι να στερείται τα μέγιστα δια της απουσίας του.

Ο Σέρβος προπονητής δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει να μείνει χωρίς παίκτη στο κέντρο, σε περίπτωση που υπάρξουν νέα… δυσάρεστα για τον κάπτεν του Παναθηναϊκού.

Γι’αυτόν τον λόγο, συζήτησε μαζί με τους Κόντη και Κολομπούρδα, το ενδεχόμενο αλλαγής της θέσης του, αφού από την πολύμηνη αποχή, ο Έλληνας διεθνής πιθανώς, να έχει χάσει τις δυνάμεις του και την «εκρηκτικότητά» του. Και από αμυντικό μέσο να τον κάνει… στόπερ – όπως αποκαλύπτει το newspao.gr!

Στο παρελθόν, ο Κουρμπέλης έχει χρησιμοποιηθεί ως αμυντικός και τα έχει πάει περίφημα. Στο «Καραϊσκάκη» για παράδειγμα, στον πρώτο γύρο ο Μπόλονι τον έβαλε στο κέντρο της άμυνας (περνώντας τον Αλεξανδρόπουλο από τον πάγκο στον άξονα της ομάδας) και ανταποκρίθηκε στα ζητούμενα.

Βέβαια, αυτό αποτελεί – απλά – μια σκέψη από πλευράς Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θα πρέπει να περιμένει να συναντηθεί με τον αρχηγό των πρασίνων και να συνομιλήσουν πάνω σε αυτό το θέμα. Επιπλέον, οι πιο πειστικές αποδείξεις δεν βγαίνουν μέσα από τη θεωρία, αλλά στις προπονήσεις…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News