"Σκέφτεται την προσφυγή ο Μολέντο''

Δεν έχει καμία τύχη ο Μολέδο!

Την επιλογή της προσφυγής έχει στο νου του ο Ροντρίγκο Μολέντο, σε περίπτωση που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξακολουθήσει να στέκεται εμπόδιο στην υλοποίηση της μεταγραφής του στην Βραζιλία.

Εκνευρισμένος από την καθυστέρηση της μεταγραφής του και της αργοπορίας στην επίτευξη συμφωνίας μεταξύ Παναθηναϊκού – Ιντερνασιονάλ είναι ο Μολέντο, ο οποίος, εάν δεν αντιστραφεί η κατάσταση, είναι διατεθειμένος να φθάσει στα άκρα.

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα δεν έχει γεφυρωθεί η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, καθυστερώντας αισθητά την μεταγραφή. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε προσφυγή, στερώντας από τους πράσινους την ευκαιρία να λάβουν έστω και αυτές τις 150.000 που προσφέρουν οι διοικούντες της «Ίντερ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News