«Σκέφτεται να κρατήσει Φάουστο η Ταραγόνα - Τι γλιτώνει ο Παναθηναϊκός»

Πάει Ταραγόνα ο Φάουστο

Ο Φάουστο Τιένθα μετακόμισε τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό στην Ταραγόνα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στον Παναθηναϊκό ο Ίβηρας έχει κάνει μόλις δύο συμμετοχές, στα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με την Παναχαϊκή. Γι’ αυτό το λόγο, προτιμήθηκε να δοθεί δανεικός, αφού δεν υπολογιζόταν από τον Γιώργο Δώνη.

Στην Ταραγόνα φαίνεται πως έχει βρει τα πατήματά του, καθώς σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο προπονητής του είναι πλήρως ικανοποιημένος με την παρουσία του και για αυτό το λόγο είναι πιθανό η Ταραγόνα να διαπραγματευτεί με τον Παναθηναϊκό για να τον αγοράσει το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φάουστο ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στο τριφύλλι με συμβόλαιο έως το 2021 και απολαβές κοντά στις 70.000. Μπορεί το ποσό να μην μοιάζει μεγάλο, ωστόσο για τον μνημονιακό Παναθηναϊκό θα είναι μια «ανάσα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News